Partyflock
 
­ Nederland

Deck to Deck

gepubliceerd door , op
Deck to Deck
18 oktober 2011
FeestDeck to Deck · Techno versus dubstep
Datumvrijdag 4 november 2011
WinactieDeck to Deck actiegesloten
LocatieStairway to Heaven
Op vrijdag 4 november land het circus van Deck to Deck weer in de Utrechtse rocktempel Stairway to Heaven. Na een succesvolle eerste editie met grote namen als James Ruskin en Dem Slackers, is het dit keer de beurt aan Utrechtse helden als Nuno dos Santos, Illvester & Atactic (Boemklatsch), Milo Moraes en het nieuwe talent Rachelle Grooten. Ook Amsterdam is goed vertegenwoordig door dubstep-koning Brutuzz.

Dat Deck to Deck geen doorsnee feestje is moge duidelijk zijn gezien de combinaties van muziekstromingen en communicatie. Dat Deck to Deck snel zal gaan uitbreiden met mooie acties en ideeën is inmiddels ook geen geheim meer. Maar de key focus ligt toch wel op out of the box denken, organiseren, vergelijken en enthousiasmeren. Deck to Deck gaat voor goede muziek, voor kwaliteit, voor de prikkeling. Na een editie waarbij techno gecombineerd werd met electro is het nu tijd voor techno en dubstep.

Techno is in Nederland al een aantal jaar een rising star, waarbij de feesten als paddenstoelen uit de grond schieten. Echter komt er uit een hele andere hoek een onverwachte electronische stroming luisterend naar de naam dubstep. Deze bijzondere vorm van muziek heeft een bijzondere link met drum & bass, electro, reggae, maar neigt naar de meer dansbare clubmuziek. Deck to Deck probeert op deze avond een serieuze en muzikale cross-over te creëren tussen de muziekstromingen, de mensen en de subculturen. Diversiteit, gastvrijheid en gezelligheid zijn naast top muziek de belangrijkste sleutelfactoren van Deck to Deck.

Brutuzz en Boemklatsch-helden Illvester & Atactic zullen in de hoek van dubstep staan, terwijl aan de overzijde Nuno dos Santos, Milo Moraes en Rachelle Grooten in de technohoek staan. Een muzikaal vriendschappelijk wedstrijdje tussen deze super DJ's kan niet uitblijven en kunnen de bezoekers rekenen op een aanstekelijke topavond.

De artiesten, Deck to Deck en Stairway to Heaven dagen jou graag uit om uit het standaard circuit te stappen en meer te proeven dan al het oude. Een bijzondere mix van muziek, locatie, mensen en ideeën Geniet van onvervalste tracks, records, scratches, wobble basses, technobeats, freaky actions en het dikke vette supersfeertje.

1 opmerking

ooooh dit klinkt heel gaaf!
Ben benieuwd