Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe website voor RTS-HumanResource

gepubliceerd door , op
Nieuwe website voor RTS-HumanResource
17 december 2003
Zoals velen van jullie al weten heeft er een fusie plaatsgevonden tussen Rotterdam Termination Source, Human Resource en T99. Wellicht ken je deze namen nog van hits als: 'Poing', 'Dominator' en 'Anasthasia'. De overgebleven leden: Maurice Steenbergen, Guido Pernet en Zeno Zevenbergen zijn momenteel druk bezig met nieuwe muziek en optredens. Bij een terugkeer in de hardcore scene hoort ook een nieuwe website, en die is vanaf vandaag online!

Te bereiken via: http://www.rts-humanresource.com/ of http://www.rtshr.com/

Het volgende optreden van RTS-HumanResource zal zijn op 24 januari 2004
op 'Mindcontroller' aan de Hemkade 48, Zaandam.

Boekingen zijn ondergebracht bij 'Masters of Hardcore'.
Voor meer informatie over boekingen:

Marc Out
Tel. +31 (0)36.5300127
Fax. +31 (0)36.5300309
e-mail: bookings@mastersofhardcore.com

26 opmerkingen

Jippie!

Eeeh, denk ik :P
 
goed nieuws :D
COOL! :)

Mooie site ook.
 
echt een hele vette site :D
 
aha zal wel een vet optreden worden dan bij mindcontroller,maarj­a word toch al een superfeest :d
 
echt super tof (Y) back to back!!!
 
Juist the rise of the oldies!
 
Site ziet er wel strak uit Maus ;-)

Grtz Yarv
Artiest {SHOWLIST artist 3700, 72992, 7808, 6884}
i'm bigger, i'm balder, i'm rougher, i'm tougher,
in other words sucker, there is no other !!

Leve de ouwe rotten in het vak ! :)
 
Artiest Pornstar
Wazaaaaaaaaaaaaaaaaa­aaaa!!


Vette shizzle Maurice! :D
cker vette site alleen beetje irri als je surfed op de site dat je steeds weer die foto die inschuift boven ziet en dat de muziek ermee stopt..beetje jammer....
 
fuck them yeah :p
hehehe, kan me nog een SUPER-feessie herinneren in dord, knorr-party,echt vet!
 
Artiest Lenn
dikke prima!!!(y)
 
Oude garde ruikt weer geld ?

Bekend fenomeen onderhand :S
!!!! zeker goed nieuws...:D
zeer vette site ook.

Maaru omdat dat MOH logo links onderin staat neem ik aan dat het daarop uit komt?? :s
 
Niel 20 december 2003 14:38
Oude garde ruikt weer geld ?

Bekend fenomeen onderhand :S

Precies... Het gaat weer effe beter met de hardcore. Ineens komen Mokum en Explosive Records uit het niets in 1 klap weer terug, alsmede Lenny Dee, Chosen Few & Dano... En nu deze heren?

Beetje zonde idd, maar goed... Laten we deze heren maar de voordeel v/d twijfel geven (aangezien ik altijd respect heb gehad voor deze 3), en hopelijk komen zij wel met aanvullende en goeie dingen, in tegenstelling tot Chosen Few, die al heeft aangekondigd om 'geen slappe kutnewstyle te gaan doen, maar echte ouwerwetse kwaliteitshardcore van 180 - 200 bpm'... Oke, dat ie geen newstyle gaan doen is op zich wel goed, maar ipv daarvan gaat ie een nog ouwere sound recyclen! Denkt ie dat de mensen daarop zitten te wachten?

mm'kay...
laatste aanpassing
 
Artiest {SHOWLIST artist 37811, 5364}
Als ik alleen maar muziek maakte voor het geld, dan had ik:

1. Poing uitgemolken in 1992
2. Meegelift op de Happy Hardcore midden jaren 90
3. Poing en andere hits geremixed in Hardstyle versies.

Op het moment kost het zelfs meer dan het oplevert, en ik vind het ook erg jammer dat er mensen zijn die denken dat het om het geld te doen is. We vinden de scene nu weer leuk, want zeg nou eerlijk: de laatste paar jaar was het nu niet echt geweldig qua sfeer op feesten en kwaliteit van de producties. Dat we terugkomen heeft meer te maken met het feit dat we het weer leuk vinden.

De mensen die denken dat het om het geld gaat, zijn volgens mij ZELF te veel met geld bezig, het gaat toch om de muziek, of niet soms? Zelfs van het maken van Europese hits zijn we niet zo rijk geworden dat we 'binnen' waren, dus waarom zouden we denken dat we nu wel veel gaan verdienen?

Als ik iedere maand de rekeningen kan betalen, eten en drinken in de koelkast heb, en iedere dag muziek kan maken en die kan uitbrengen en spelen op goede feesten: dan ben ik al rijker dan veel mensen zijn met een dikke bankrekening ;)

Denk positief, denk aan de muziek.
 
In dat geval heb ik er niks op aan te merken, en bedank ik je voor het uitleggen van je motivatie, die je naar mijn mening goed verwoord hebt (en waar naar mijn mening niks mis mee is qua achterliggende gedachte). Wat ik echter alleen niet snap, is dat je zegt dat je het opeens weer leuk vindt. Naar mijn mening is er qua producties weinig veranderd in vergelijking met afgelopen jaren; hier en daar is er inderdaad nieuw, goed (zowel vernieuwend als aanvullend) en sterk talent bijgekomen, maar een deel van de producers blijft elkaar nog steeds kopieren...
laatste aanpassing
 
Mental Wreckage: ik vond het zelf midden jaren 90 (happy periode) niet leuk meer. En na een paar jaar intensief geproduceerd te hebben wist ik zelf ook niet meer wat ik moest maken zonder mezelf te copieren. Ik wil altijd pionieren: nieuwe dingen uitproberen binnen de grenzen van wat het publiek mogelijk kan accepteren. In die tijd zag ik daar geen mogelijkheden meer toe en heb ik even afstand genomen van de scene. In die tijd begonnen collega-producers al van platen te copieren die nog geen half jaar oud waren. Ik ben in de laatste jaren veel andere dingen gaan doen, en het afgelopen jaar had ik twee boekingen zonder nieuw materiaal uit te hebben. Toen ik weer op het podium stond o.a. op Mindcontroller, vond ik (en m'n collega's) de sfeer weer zo inspirerend dat we besloten hebben om weer terug te komen.

Zie het meer als een compliment naar het hardcore-publiek, dat we met een paar live-shows weer helemaal de smaak te pakken hebben, en zin hebben om jullie weer te voorzien van vers materiaal.

De muziek is inderdaad weinig veranderd, en dat is JUIST voor ons een drijfveer om te proberen om nieuwe dingen te doen en te kijken hoever we daarmee kunnen gaan. De hardcore-scene weer een beetje uitbreiden met nieuwe ideeen, dat is wat wij verstaan onder pionieren, iets wat we vroeger ook deden en wat we nog steeds willen doen.

Het is een wisselwerking tussen publiek en producers, en dat is ook de reden dat ik op Partyflock rondhang en meedoe in dit soort discussies, in plaats van alleen maar nieuwtjes posten en verder niet durven te reageren op jullie feedback. We zijn juist blij dat er zoveel hardcore fans op internet zitten, want toen wij de eerste keer actief waren bestond dat nog niet, en was de enige feedback die we kregen die van de paar mensen die je sprak op feesten.

We houden wel van kritiek, dat houdt ons scherp.

Het is een heel verhaal geworden zie ik, maar zolang m'n punt maar duidelijk is :).
 
Kijk, altijd leuk om dingen als dit te lezen...
Het is mij (en ik denk ook veel andere mensen met mij) nu iniedergeval een stuk duidelijker. In dat geval hoop ik oprecht dat het jullie lukt! Of het tegenwoordige publiek klaar is voor andere dingen, hoop ik ook eveneens, aangezien een deel van het tegenwoordige publiek niet echt bepaald openstaat voor vernieuwing & experimentele dingen. Kijk maar naar het feit dat het grootste gedeelte van de mensen de nog vrij nieuwe tak Industrial Hardcore niet trekt, ook al beweert bijna iedereen er tegenwoordig van te houden. Die muziek zit wat anders in elkaar dan de traditionele hardcore, en omdat veel mensen die nieuwe stijl niet begrijpen, noemen ze het automatisch slecht, staat iedereen stil op een industrial/experimen­tele set, maar gaan ze vervolgens wel helemaal uit hun dak op alle bekende gekopieerde 13-in-1-dozijn-hitjes... En maar klagen dat altijd alles hetzelfde is. Erg zonde.

Maar goed, je kunt het natuurlijk altijd proberen.
Misschien dat ze jullie nieuwe dingen wel kunnen waarderen. Ik ben benieuwd iniedergeval...
laatste aanpassing
Werkzaam bij Dance Concepts
Werkzaam bij Juicy Lounge Bar
Artiest {SHOWLIST artist 18398, 48419, 20856}
Tof om op deze manier toch eens meer van de Helden van "vroegur" te horen. Zeker na de duidelijke woorden hier boven heb ik alleen maar meer respect gekregen voor mijn altijd al gekoesterde plaatje op vinyl: "Dominator"

Het was vroeger inderdaad een wat andere sfeer dan de afgelopen jaren, maar ik ben ervan overtuigd dat dit het jaar gaat worden van de underground sfeer van vroeger. Oftewel de familie sfeer mag van mij terug keren...

Ik hoop dat er snel weer een nieuwe classic van jullie in mijn verzameling komt... Wat mij betreft een verse... Ik ben zeer benieuwd.

Respect!
 
gek dis eg vet

goed idee van jullie jongens veelsucces verder
 
Dudes, welcome back ;)
Komen er ook Reyes-achtige producties uit? Dat was pas echt goed! Simpel maar kwalitiatief echt goed!