Partyflock
 

Cocoon ADE uitverkocht

gepubliceerd door , op
Cocoon
16 september 2011
FeestCocoon · ADE Special
Datumzaterdag 22 oktober 2011
LocatieMuzyq Site
Het begint bij menig dance-liefhebber al te kriebelen, over een week barst het Amsterdam Dance Event weer los. Heel dance minnend Nederland trekt erop uit en vanuit alle hoeken van de wereld en vliegen bezoekers, artiesten en iedereen die met de dance-scene verbonden is uit naar Amsterdam. Cocoon en het ADE zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden en dit jaar gaat wellicht de meest bijzondere editie worden tot nu toe. Het in Amsterdam-Oost gelegen muziekcentrum Muzyq is op 22 oktober het decor voor een compleet uitverkochte 11 uur lange Cocoon marathon.

Na een druk en hectisch Ibiza seizoen keert Sven en zijn Duitse Label traditiegetrouw naar de Nederlandse hoofdstad waar hij volgens vele zijn beste set van het jaar laat horen. Väth is warm gedraaid op het party-eiland Ibiza en krijgt deze avond 3 uur de tijd om zijn trouwe fans te trakteren op de nieuwste platen. Verwacht een voorproef van de nieuwe mix cd die vanaf november verkrijgbaar is met de grootste klappers van het afgelopen seizoen en de nieuwste releases op Cocoon. De Cocoon frontman wordt bijgestaan door resident Frenk Wiersma, labelmaatjes Onur Özer en Frank Lorber waarna de Amsterdamse afterheld Olivier Weiter het feest op eigen manier mag afsluiten.

Timetable


Wie vorig jaar bij de Cocoon – ADE special aanwezig was, weet dat het er in de We Are E zaal hard aan toe kan gaan. De Amsterdamse agency zet zijn beste beentje voor en komt met een selectie van haar beste artiesten naar Cocoon.

  • za 23:30 - 01:00:  🇳🇱 house
  • zo 01:00 - 02:30:  🇳🇱 techno, house
  • zo 02:30 - 04:00:  🇳🇱 house, techno, drum & bass, downtempo, dubstep
  • zo 04:00 - 05:00:  · live 🇳🇱 house, techno
  • zo 05:00 - 06:30:  🇳🇱 techno, downtempo, reggae
  • zo 06:30 - 07:30:  · live 🇳🇱 techno


Zero tolerance
Net als voorgaande jaren geldt op verzoek van politie, vergunningverlener en de eigenaar een zero tolerance beleid. Bezoekers worden erop gewezen dat er gecontroleerd wordt bij de entree op bezit van verboden middelen. Wordt bij de visitatie harddrugs aangetroffen dan wordt de bezoeker per direct de toegang tot het evenement ontzegd. Bij aantreffen van grotere hoeveelheden volgt overdracht aan de politie.

Rookbeleid
Tijdens deze avond mag er absoluut niet gerookt worden in de zalen. Er is een balkon beschikbaar voor iedereen die toch graag een sigaretje opsteekt. Je bent te gast in een splinternieuw gebouw dat is ontwikkeld als oefenruimte voor klassieke concerten. Iedereen wordt vriendelijk verzocht deze regel te respecteren. Wanneer dit toch niet gebeurd volgt verwijdering van het evenement.

Bereikbaarheid
Er is zeer weinig parkeergelegenheid rondom de locatie. Het beste is om met het openbaar vervoer te komen en uit te stappen bij Station Muiderpoort (trein) of tramhalte Pretoriusstraat (lijn 9). Check www.9292ov.nl voor de juiste tijden. Kom je toch met de auto, voer dan bij gebruik van een navigatiesysteem 'Atlantisplein' in. Op de Polderweg kan je gratis parkeren vanaf 21:00 uur.

Tickets
De Cocoon – ADE special is helemaal uitverkocht, er zullen geen kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn.

6 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
Kleine toevoeging: De eerste 500 bezoekers krijgen een gratis CD ;)
onur ozer op een gruwlijke tijd, als ik dit eerder had geweten :(
"splinternieuw gebouw dat is ontwikkeld als oefenruimte voor klassieke concerten"

hahaha :-D

Past Cocoon prima tussen !