Partyflock
 

Love & Respect voor het Sophia Kinderziekenhuis

gepubliceerd door , op
Vele partyanimals weten nog de laatste editie van Love and Respect te herinneren en over een kleine vier maanden staat de volgende editie alweer op de agenda. Op 14 januari 2012 zal Stichting Love and Respect een gevarieerde avond neerzetten in de Crystal Venue te Culemborg, waar je los kunt gaan in drie zalen. Iedere zaal vertegenwoordigt een andere stijl, dus voor ieder wat wils. Met drie area's gevuld met meer dan vijfentwintig dj's belooft het weer een succesvolle happening te worden. Naast het muzikale gedeelte zijn er ook o.a. een kleding- en sieradenstand, live-entertainment en een hele vette lasershow. De meewerkende bedrijven doen dit allemaal belangeloos om zo te zorgen dat de avond weer een groot succes wordt.

De twee initiatiefnemers, Marco en Francina, krijgen dikwijls te horen dat dit soort evenementen toont dat zij het hart op de juiste plaats hebben zitten. Een compliment als dit is natuurlijk altijd geweldig, maar het gaat de organisatie dan ook vooral om het overdragen van medemenselijkheid, iets dat in onze samenleving soms helaas ver te zoeken is. Dankzij de tientallen artiesten en andere partijen die door het enthousiasme van de organisatie in de afgelopen twee jaar zijn aangestoken, zal Love and Respect niet onderdoen voor evenementen die niet op liefdadigheid zijn gebaseerd. Het wordt een feest waar je een unieke kijk op uitgaan zult tegenkomen: non-profit, no-nonsense, just party!

Het eerste jaar stond Love & Respect in het teken van Kika, terwijl het tweede jaar War Child als uitgangspunt werd gekozen. Beide jaren waren goed voor minimaal 10.000 euro aan opbrengsten. Dit jaar gaat de complete opbrengst naar het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, een organisatie die geweldig goed werk doet en alle steun kan gebruiken. Het motto van de organisatie is 'Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen', en dat wordt in dit geval wel heel letterlijk genomen. Helaas is het leven van de kinderen in het Sophia niet altijd een feestje, dus zorgt Love & Respect voor wat slingers. De opbrengst gaat niet als geldbedrag naar het goede doel, maar compleet in natura. Het Sophia Kinderziekenhuis kan dus een enorme berg speelgoed, laptops en andere geweldige spullen verwachten en daar kun jij je steentje aan bijdragen. Hoe? Door alleen maar aanwezig te zijn tijdens Love and Respect.

Aan het anthem van deze avond wordt hard gewerkt door Charly & Nazzz, de opbrengsten van deze release zullen naar het Sophia Kinderziekenhuis gaan.

De volgende artiesten werken geheel belangeloos mee om van dit evenement een geweldige happening te maken:

Vrienden van Sophia Area
Dutch House Department
Michael Saint
Miss Melody
Melvin
Mr. Trumpet
Ernesto vs Bastian
Renji
Ummet Ozcan
Cor Fijneman
UB
José

Love and Respect Area
Dance @ G
Joia Vita
Kate Orange
Mr. & Mrs. Mark
Sean-Patrick
Charly & Nazzz
Lou-E

Harder Stylez Area
Alberto Valenti
E-Quake
JP
Jake Nicholls
Louk
Proteus
Solo
Da Mouth of Madness

Voor meer info over deze avond en over de voorgaande edities, check www.stichting-love-and-respect.nl

3 opmerkingen

Gaat wederom een vet feest worden.... aan alles is wel zo`n beetje gedacht.

Mogelijkheid voor een massage , er staat een kleding- en een sieradenstand , een mogelijkheid voor een bodypaint , er wordt gratis ijs , snoep , en fruit uitgedeeld...
Entertainment in de vorm van steltlopers, vuurspuwers en danseresjes en uiteraard de vette laser show !!

Kortom te veel om op te noemen , wil je lekker uit je dak gaan en er een goed doel mee steunen tegelijkertijd ?? plaast m in je agenda koop ticktes via deze link : http://www.paylogictickets.nl/event/48625/ en geniet van meer dan 26 dj`s en hun draaikunsten..
laatste aanpassing
Kan niet anders dan dat dit een super feest wordt! :D :bounce: :bounce: :bounce: