Partyflock
 
­ Nederland

Let's Salsa @ Odeon

gepubliceerd door , op
Salsa Deluxe
11 oktober 2011
Op 5 november wordt het stijlvolle Odeon weer helemaal getransformeerd tot een heerlijk tropisch danspaleis. Met Salsa Deluxe zal je het grauwe herfstweer buiten snel vergeten. In maar liefst drie area's, ieder met zijn eigen unieke sfeer wordt de beste Salsa, Bachata en classics en R&B gedraaid... voor ieder wat wils dus. Dat maakt Salsa Deluxe inmiddels ook tot een van de meest succesvolle feesten in Amsterdam. Uitgaan in een perfecte ambiance: classy, chic, goeie sfeer, fijn publiek en... ondanks het grote succes, nog lekker de ruimte voor al je 'moves'.

So put on your dancing heels and shoes!

Want in de grote Salsa Area boven, zorgen top salsa dj's Ryad & DJ Lalo ervoor dat je bij hun opzwepende tunes zeker niet aan de kant zal blijven staan. De temperaturen zullen in deze prachtige monumentale danszaal gegarandeerd stijgen tot in de late uurtjes. De Salsa Workshop by Patrick Mussendijk zal tevens in deze zaal plaatsvinden.
dj's Saber, Mr Mike, Styles en Sphinx zullen in de trendy Deluxe Lounge de feestgangers laten swingen op hun zwoele mix van groovy Dance classics, R&B en Swingbeat.

Tenslotte is er de intieme Batchate Room. Inmiddels razend populair geworden bij de echte Bachata lovers en niet in de laatste plaats door DJ El Che. Deze Latino krijgt met zijn unieke Bachata tunes ook nu weer gegarandeerd iedereen de dansvloer op.

Heb je al een tijdje geen Salsa meer gedanst of wil je het heel graag een keer leren? Zorg dan dat je om 22:00 aanwezig bent, want top Salsa choreograaf Patrick Mussendijk van dansschool Extremos geeft dan een uur Salsa Workshop! Nu weet je zeker dat niks meer je tegenhoudt om deze nacht lekker los te gaan.

Zoals altijd is de professionele fotograaf aanwezig om tijdens Salsa Deluxe de mooiste foto's te maken. Ben je nieuwsgierig hoe jij erop staat, dan ga dan naar www.thedanceoffice.com waar alle foto's van alle edities van Salsa Deluxe terug te vinden zijn.