Partyflock
 
­ Nederland

DJ MAG Top 100 dj's awards tijdens ADE

gepubliceerd door , op
DJ MAG Top 100 dj's awards tijdens ADE
7 oktober 2011
FeestTop 100 DJ's Award · Winners Party
Datumdonderdag 20 oktober 2011
OrganisatieDJ Mag Site
LocatiePassenger Terminal Site
De stemmen worden geteld, terwijl de dancescene zich opmaakt voor de belangrijkste awards van het jaar. Zoals al eerder aangekondigd, zal de Top 100 Dj's Awards ceremonie voor het eerst in zijn bestaan plaatsvinden tijdens de Amsterdam Dance Event (ADE) op 20 oktober.

In samenwerking met Get Real energy drink en de grootste downloadwinkel op dance-gebied Trackitdown.net, zal de Top 100 Dj's Awards Party gegeven worden op donderdag 20 oktober in de Amsterdamse Passenger Terminal. Get Real zal deze avond zijn nieuwste energiedrankje presenteren.

De awardverkiezing wordt dit jaar gekenmerkt door de dikst mogelijke line-up uit de geschiedenis van de Top 100 Dj's Awards. De nummer 1 van de wereld Armin van Buuren wordt vergezeld door David Guetta, Fedde le Grand, Markus Schulz, de winnaar van 2011 plus nader bekend te maken artiestennamen.

De ceremonie zelf gaat rond middernacht van start voor een publiek dat bestaat uit clubbers en bekende mensen uit de dance-industrie en media. Naast de bekendmaking van de Top 100 Dj's lijst worden er tijdens de show awards uitgereikt voor de beste DJ in elk genre, de snelste stijger en de hoogst binnengekomen nieuwe artiestennaam.

De Passenger Terminal Amsterdam (PTA) heeft de vorm van een grote glazen Kubus – met een bezoekerscapaciteit van 3000 mensen - en is de meest exclusieve attractie van de ADE. Dit internationale award feest gaat gegarandeerd uitverkocht en de organisatie adviseert clubbers hun kaarten daarom zo snel mogelijk aan te schaffen.

538 – de officiële Nederlandse radio-partner van de Top 100 DJ's Awards Party – zal live verslag doen van de award-ceremonie gedurende Barry Paf's show (van 21:00 tot 0:00 uur) middels Dance Department host Dennis Ruyer. Nederlandse luisteraars kunnen voor 538 afstemmen op 102FM, terwijl het buitenland het award-feest kan volgen via www.radio538.nl.

Het tijdschrift Nieuwe Revu publiceert iedere week over de laatste ontwikkelingen op muziekgebied en het nachtleven. De ceremonie van dit jaar wordt voor de eerste keer gehost vanuit Nederland, waar Nieuwe Revu het gebeuren exclusief zal verslaan met veel nieuws van achter de schermen. Een uitgelezen mogelijkheid voor de lezers van het weekblad om alles te weten te komen over de mondiale award-verkiezing en de optredende artiesten in de Passenger Terminal Amsterdam.

Amsterdam Dance Event
Het Amsterdam Dance Event (ADE) is de belangrijkste conferentie voor de elektronische muziek-scene en 's werelds grootste club-festival. ADE wordt gehouden in de periode 19-22 oktober en het evenement biedt een unieke mix van dagelijkse conferenties, inclusief interactieve workshops, technische demonstraties en diepgaande ronde tafel discussies. Daarnaast vertegenwoordigt ADE een nachtelijk muziekfestival met optredens van ruim 700 Dj 's & acts in 52 clubs, verspreidt over de hele stad. Het terugkerende evenement trekt dit jaar 3,000 dance professionals en 130,000 festivalbezoekers afkomstig van over de hele wereld.

Het Amsterdam Dance Event wordt georganiseerd door de Amsterdam Dance Event Foundation, een initiatief van Buma. Voor meer informatie kun je terecht op: www.amsterdam-dance-event.nl

Dj mag supports dance4life
Tijdens het Top 100 Dj's Award Feest op 20 oktober in the Passenger Terminal Amsterdam, zal de samenwerking tussen DJ Mag en dance4life officieel van start gaan. Niet alleen zullen de dance4life ambassadeurs als Fedde le Grand optreden, tevens zal er geld worden ingezameld voor de internationale dance4life schoolprojecten, waarbij jongeren de juiste informatie krijgen over seks, HIV en AIDS.

Dance4life ambassadeur Fedde le Grand zegt:
'Als je het over dance4life hebt, heb je het over dance én muziek. Dance4life gebruikt die twee als een manier om jongeren aan te sporen actie te ondernemen tegen de verspreiding van HIV. Geen enkele liefdadigheidsinstelling kan bestaan zonder steun, en als ambassadeur van dance4life ben ik heel blij dat DJ Mag supporter is van dance4life. Het is fantastisch om te zien dat twee van mijn favoriete organisaties de krachten bundelen om dit wereldwijde probleem te lijf te gaan. Een probleem dat heel eenvoudig voorkomen kan worden. Laten we daarom met zijn allen werken aan een betere wereld!'

Dance4life
Er worden dagelijks meer dan 7.000 mensen geïnfecteerd met HIV, waarvan de helft jonger is dan 25 jaar. dance4life inspireert jongeren om een halt toe te roepen aan de verspreiding van HIV. dance4life geeft jonge mensen levensreddende informatie over seks, HIV en aids, maar leert ze ook alles over de bescherming van hun gezondheid. Het Nederlandse initiatief heeft navolging gekregen in 29 landen verspreidt over 5 continenten.

GetReal ontmoet DJmag Top 100
De mondiale DJ Top 100 staat garant voor de beste beats en mooiste feesten. En als je je de hele nacht in het zweet danst op de heetste sounds, moet je constant het energieniveau op peil houden. GetReal is een energie shot met alleen pure en natuurlijke ingrediënten, die je alle benodigde energie geven. Geen alcohol, geen suiker, maar gewoon een gezonde energie boost die nodig is om de hele nacht door te dansen.

De Top 100 Dj's verkiezing wordt gesponsord door TID Pro, de baanbrekende nieuwe service voor Dj's en liefhebbers van dance, afkomstig van de download-shop Trackitdown.net. Als een combinatie van een abonnement en een club lidmaatschap, geeft TID Pro Dj's aanzienlijke kortingen op muziekaankopen, zonder dat de artiesten en labels erop achteruit gaan. Alle stemmers van de DJ Top 100 verkiezing hebben recht op een maand lang toegang tot TID Pro (t.w.v. ruim 10 euro), zonder contract en met iedere week toegang tot ruim 10.000 nieuwe tracks.

Buma/stemra
Buma/Stemra is de belangenbehartiger van de Nederlandse elektronische scene en vertegenwoordigt muziekauteurs van over de hele wereld.

De dj top 100 verkiezing
Terwijl dance momenteel zijn internationale hoogtijdagen beleeft, ligt het in de lijn der verwachtingen dat 2011 het mooiste jaar wordt voor de Top 100 Dj's verkiezing. In de eerste week kwamen er ruim 130.000 stemmen binnen – waarmee het record van vorig jaar met meer dan 30.000 stemmen verbroken werd. Ook Trackitdown's TID Pro service heeft een recordaantal aanmeldingen geregistreerd.

Met iets minder dan een half miljoen stemmen in 2010 – afkomstig uit ruim 167 landen - is de Top 100 Dj's Awards 's werelds grootste dance-verkiezing, die in grote mate bepalend is voor de internationale positie van de dance-cultuur.

13 opmerkingen

toch maar even een gaatje maken in de agenda :-) moet lukken... :D
Buma/stemra
Buma/Stemra is de belangenbehartiger van de Nederlandse elektronische scene en vertegenwoordigt muziekauteurs van over de hele wereld.

:facepalm:

"De nummer 1 van de wereld Armin van Buuren wordt vergezeld door David Guetta, Fedde le Grand, Markus Schulz, de winnaar van 2011"

De Winnaar van 2011 staat anders al in dat rijtje, daar kunnen we wel bijna zeker van zijn.

:lol:

wat komt buma stemra er doen dan, vertellen dat we niet mogen downloaden , dat anders die artiesten daar niet hadden gestaan en tegelijkertijd controleren of ze wel al hun muziek gekocht hebben :')
Buma stemra is een gore ****** boeven bende die niets anders doet dan iedereen die op wat voor manier dan ook betrokken is bij muziek in de weg staan. Ik kan er echt niet bij dat iets als stemra nog steeds bestaat. Wanneer worden er eens kamer vragen gesteld over de zelfverrijking van Buma Stemra en het gebrek aan echte inzet om muziekanten te steunen?
Artiest {SHOWLIST artist 23792, 61084}
Uitspraak van Too Many Daves op dinsdag 11 oktober 2011 om 10:29:
"De nummer 1 van de wereld Armin van Buuren wordt vergezeld door David Guetta, Fedde le Grand, Markus Schulz, de winnaar van 2011"

De Winnaar van 2011 staat anders al in dat rijtje, daar kunnen we wel bijna zeker van zijn.


dit merkte ik dus ook gelijk op:p
 


:roflol:
Artiest Lanoz
Uitspraak van Dance @ G op maandag 10 oktober 2011 om 15:32:
Buma/stemra
Buma/Stemra is de belangenbehartiger van de Nederlandse elektronische scene en vertegenwoordigt muziekauteurs van over de hele wereld.

:facepalm:


Idd, stelletje oplichters zijn t.