Partyflock
 

Vier
The Final Four

gepubliceerd door , op
Vier
5 oktober 2011
Techno & house, vodka & water, man & vrouw, jong & oud: de ingrediënten van vier jaar Vier. Vanavond is het zover: The Final Four. Het vierjarig bestaan en de allerlaatste: feest & tranen. Vier kan terug kijken op velen mooie uitverkochte avonden, dikke boekingen en gezellige hostings!

Wat te denken van: het allereerste feestje in de Ndrgrnd met Warren Fellow, de doorbraak van Paul Ritch in Nederland, toffe 2+2 avonden in de Wissel te Mill, een 'Freude Am Tanzen labelnight' met Mathias Kaden en Marek Hemmann, uitstapjes naar Scheveningen en Amsterdam, de allereerste in Doornroosje met Speedy J, Alex Under kwam langs, Darko Esser zette de tent altijd op zijn kop, André Galluzzi samen met Ruis & Steam Beach in de zon, Carl Craig, Jamie Jones & Seth Troxler, de vrienden van 8Bahn en Have a Nice Day Festival en alle residents en overige artietsen die op Vier hebben gedraaid. Genieten. Nu is Vier uitgeVierd. Maar nog een keer zal Doornroosje op zijn kop worden gezet. Dit tijdens het Vier jarig bestaan, wat tevens de aller laatste is.

Vanavond hebben ze twee artiesten uit de UK. Technobaas Luke Slater en Perc zal je verbazen met een dikke live set. Luke Slater is al jaren een graag geziene gast in Doornroosje. Het is een man die zijn eigen muzikale pad door de jaren heen heeft gevolgd. Vanaf 1989 speelde hij al een pioniersrol in de UK technoscene en nog altijd brengt hij dikke releases uit op o.a. zijn eigen label Mote Evolver. Perc zal bij het grote publiek nog niet bekend zijn, bij het techno publiek met voorliefde voor rauwe en industriële techno des te meer. Perc bracht in de afgelopen jaren platen uit op aansprekende labels als CLR, Kompakt, Drumcode en Ovum, maar bovenal op zijn eigen label Perc Trax. Verwacht van Perc deze avond een dikke liveset met een rauw, duister en industrieel tintje! Medeorganisator Thijs Leenders zal nog een keer de grote zaal lachend openen!

In de kleine zaal geven mentor, vriend & cultheld Darko Esser en alle residents van het eerste uur acte de présence. Timothy Fall & Jimmy Ouwens, EML, een top trio Roger Gerressen, Jocelyn Abell en Daan Anders en Rick Vio en Vein zullen samen met Darko Esser de kleine zaal van kwaliteitsmuziek en sfeer voorzien.

Kaarten zijn te koop via www.doornroosje.nl, ook zullen er kaarten aan de deur te koop zijn deze avond.

9 opmerkingen

 
Werkzaam bij Vier
Traantjes! Zin!
Beste partyflock-medewerkers, volgens mij moet er hierboven ff ingegrepen worden. Man-o-man, wat bestaan er toch een kansloze mensen.
ow, en: :loser:
 
Bericht is al pleite, triest idd
Uitspraak van Viz84 op donderdag 6 oktober 2011 om 01:14:
Beste partyflock-medewerkers, volgens mij moet er hierboven ff ingegrepen worden. Man-o-man, wat bestaan er toch een kansloze mensen

Uitspraak van verwijderd op donderdag 6 oktober 2011 om 10:17:
Bericht is al pleite, triest idd


Verdomme nu wil ik juist weten wat er stond :P
Uitspraak van RiK :bounce: op donderdag 6 oktober 2011 om 20:13:
Verdomme nu wil ik juist weten wat er stond


ik ook :9

leuke Line trouwens!