Partyflock
 
­ Nederland

InterLab Sessions presents Bla Bla, Alchemy & Remote Area

gepubliceerd door , op
Interlab Music sluit ADE 2011 af met een speciale Nederlands-Italiaanse coalitie: Bla Bla / Remote Area / Alchemy (ADE showcase). Op de Pure Liner, tijdens ADE de thuisbasis van Interlab, hosten deze drie labels de laatste festivalnacht tot een zinderend slotstuk.
Op zaterdag 22 oktober wordt Interlab Sessions gehost door de labels Bla Bla, Remote Area en Alchemy Records. Zij doen een officiële ADE-showcase waarbij zowel de vaandeldragers van de labels als de nieuwe lichting dj's gezamenlijk aan de slag gaan.

Bla Bla is ooit groot geworden door de roemruchte clubnachten in Studio 80. Maar inmiddels is het ook een recordlabel van formaat, met zeer succesvolle releases. Oprichter en eigenaar Daniel Sanchez is deze nacht natuurlijk present. De Spanjaard met Amsterdamse tongval mag zich als drijvende kracht met recht Mister Bla Bla noemen. Zijn carrière zit net als zijn geesteskind in de lift. Niet voor niets heeft hij momenteel veel Internationale gigs. Speciaal voor deze ADE-showcase neemt hij zijn labelvrienden Mulder (live), Bas Amro en El Mundo & Satori mee.

Dylan Hermelijn aka Zerotone is de founder van het tweede deelnemende succesvolle Nederlandse platenlabel: Remote Area. Het label heeft zich in de loop der jaren geprofileerd als dé vaandeldrager van de Nederlandse technoschool, met onder meer Julien Chaptal, Kabale und Liebe en Lauhaus als belangrijkste ambassadeurs. Na een jarenlange sabbatical is de Amsterdammer zeer succesvol met een status aparte. Daarom is het des te unieker dat hij in zijn eigen stad voor een internationaal publiek optreedt. De andere afgevaardigde van Remote Area is Madskillz.

De derde speler van de avond is Mauro Picotto, die zijn eigen label Alchemy Records vertegenwoordigt. De Italiaanse techno Maestro behoeft geen introductie meer. Met talloze releases, verschillende clubhits en vooral duizenden gigs is deze man één van 'The Hardest working men in the scene' en dat al meer dan 20 jaar. Via Alchemy houdt hij zijn technopassie levend. Niet alleen door de liefhebbers te verrassen met een stroom aan producties, maar ook met zijn Alchemy Festival. Met een palmares zoals die van Picotto, wordt je natuurlijk tot één van de headliners van deze ADE showcase gebombardeerd.

Deze showcase is een perfecte weergave van het technogeluid van dit moment. Daarmee is dit Nederlands-Italiaanse bondgenootschap op Amsterdamse wateren een fascinerend slotstuk van een week Interlab Sessions.