Partyflock
 
­ Nederland

Future Focus
Jam DJ Management & Assured Artists showcase

gepubliceerd door , op
Future Focus
14 september 2011
FeestFuture Focus · Jam DJ Management & Assured Artists
Datumvrijdag 21 oktober 2011
WinactieFuture Focus actiegesloten
LocatieEscape Lounge & Caffé Site
Voor danceliefhebbers die door de bomen het bos niet meer kunnen zien tijdens de komende Amsterdam Dance Event, betekent het Future Focus pres. Jam DJ Management & Assured Artists in de Escape Lounge en Studio Amsterdam het einde van een zoektocht naar een speld in de hooiberg.

Het grootste clubfestival ter wereld presenteert tussen 19-22 oktober een tot de rand gevuld dance-programma, maar de uitgaanskeuze voor de vrijdagavond mag hiermee niet al te moeilijk zijn. Dit feest in het hart van de hoofdstad onder leiding van drie internationale topvertegenwoordigers is op 21 oktober tussen 22:00 en 5:00 uur namelijk 'the place to trance'.
Het Nederlandse Future Focus Bookings uit Hilversum presenteert een driehoeks-samenwerking met twee hete boekingskantoren uit de UK; Jam DJ Management en Assured Artists. De dwarsdoorsnede uit liefst drie artiestenstallen heeft een internationaal getinte smul-line-up opgeleverd, met nationale en internationale Dj's op het aanplakbiljet.

Future focus bookings
Future Focus Bookings zelf wordt op vrijdag 21 oktober vertegenwoordigd door een ijzersterke delegatie bestaande uit Ernesto vs Bastian, Chris Cortez, Mark Sixma, Fabio XB, Tenishia, Aerofoil en Alex Fisher.
Het illustere tweetal Ernesto & Bastian van Armada Music staat in hoog aanzien binnen de trancescene en zal tijdens deze thuiswedstrijd bewijzen tot de wereldtop van ons kikkerlandje te horen. Ook Tenishia is al enige tijd verbonden aan Armada Music en in thuisland Malta kan dit zonnige super-duo met geen goed fatsoen meer over straat. Fektive Records' Chris Cortez uit Amsterdam zag recentelijk de track 'Loveless' verschijnen via het label Fraction en kan straks gewoon lekker met zijn ijzeren ros naar het Rembrandtplein.

Mark Sixma is niet voor niets verbonden met het invloedrijke Armada Music, waar zijn muziek op menige belangrijke trancecompilatie terecht kwam. De Italiaan Fabio XB luistert in het dagelijkse leven naar de naam Fabio Bartlett en is niet alleen in eigen land een zeer bekend gezicht in de club-scene. Alex Fisher heeft voor Spinnin', High Contrast, Fektive en Reset een aantal opmerkelijke producties afgeleverd, die worden gedraaid door o.a. Armin, Paul van Dyk en Judge Jules. Aerofoil staat voor 'big room progressive' en supertalent Nick van Mansum zag zijn releases 'Caress to Impress' en 'Catch my Drift' wereldwijd worden opgepikt.

Jam dj management & assured artists
Het Britse Jam DJ Management en Assured Artist verruilen hun thuisbasis tijdelijk voor de dance-hoofdstad van Europa, waar ze hun beste Dj's vooraan in de etalage zetten met een paar felle schijnwerpers erop. Beide agency 's hebben hun artiestenstal dan ook uitgebreid tegen het licht gehouden en presenteren zich in Amsterdam middels een rijtje namen om de vingers bij af te likken. Andy Moor, Lange, Mark Eteson, John OO Fleming, Daniel Kandi, Protoculture en Estiva B2B Will Holland zullen de ADE uiteraard aangrijpen zichzelf volop in de picture te draaien met 'forward thinking trance'.

De Britse veteraan John OO Fleming heeft de trance-scene eigenhandig helpen opbouwen en verdiend een standbeeld in de tuin van het Britse koningshuis. Andy Moor prijkte twee jaar geleden op de 15de plek van de DJ Mag Top 100 en geldt in Groot Brittannië logischerwijs tot de populairste trancemannen van het eiland. Achter de naam Protoculture gaat de Zuid-Afrikaanse DJ/producer Nate Raubenheimer schuil, die al bijna tien jaar lang de internationale trancevloeren rockt. Het Nederlandse Estiva remixte al voor wereld-labels Cold Harbour, Enhanced Recordings en Anjunabeats, terwijl zijn tegenstander in de ring Brit Will Holland volgens de Britten 'the next big thing' is.

Dat Denemarken bepaald geen derde wereld land is op het gebied van trance, bewijst Anjunabeats' Daniel Kandi met iedere productie of remix die van hem uitkomt. Ook Lange is opgestoomd naar de 'Champions League of trance' en speelt in eigen land voor klasse-teams Gatecrasher, Godskitchen én Ministry of Sound. 'Crasher kid' Mark Eteson wordt thuis gesteund door radio-god Judge Jules, maar krijgt op het vasteland sinds het begin van zijn carrière al support van 'trance Kaiser' Paul van Dyk.

Future Focus pres. Jam DJ Management & Assured Artists is een spectaculaire optelsom van internationale top-namen uit de trance – in de breedste zin van het woord. En omdat 3 altijd sterker staan als één, garanderen ze op vrijdag 21 oktober een feest tijdens het ADE dat nog lang zal nadreunen.

Line-up:

2 opmerkingen

daniel kandi!! helaas te grote rompslomp om erheen te kunnen gaan...shittt