Partyflock
 
­ Nederland

Klinch in september

gepubliceerd door , op
Sonic Warfare stapt op vrijdag 16 september het najaar in met een Black Acre editie, één van de fijnste labels van de laatste tijd op het gebied van kwaliteitsdubstep en hogeschool electronica. Black Acre bestaat sinds 2007 en richt zich op een combinatie van 2-step & grime, electronica en hiphop. Black Acre artiesten Fantastic Mr. Fox, Dark Sky en Blue Daisy zullen op deze avond namens Black Acre het podium betreden.

Trentemøller stond onlangs nog op Lowlands, maar op vrijdag 16 september is hij terug in Nederland voor een show in de Melkweg. Tijdens deze avond zal de Deense producer achter de dj decks kruipen om te laten horen waarom hij een gevestigde naam is in de wereld van de elektronische muziek.

Elke zaterdagnacht brengt Ctrl+Alt+Dance een dansbare mix van de beste dance, indie, pop, rock & alternative hits. Zaterdag 17 september is er een speciale dj te gast, namelijk discoheld Aeroplane. Diversiteit is waar Aeroplane bekend om staat. Cosmic nu disco, psychedelica, balearic. Het behoort allemaal tot de ingrediënten voor Aeroplane's opzwepende mix van elektronische muziek. Aeroplane begon als een duo, maar vliegt tegenwoordig solo met Vito De Luca in de captainsseat.

Voor de zomer introduceerde klinch twee nieuwe avonden: 50hurtz en Rara Aves. Hiermee liet klinch zien dat nieuwe stijlen met liefde omarmd worden, want alle edities waren een groot succes.
Met 50hurtz wordt er buiten de gebaande dubstep-paden getreden. Alleen de hardste dubstep whobbles komen aan bod. De, alweer, derde editie is op vrijdag 23 september. 16Bit, Skism, Tomba, Nicksn en The Bobby 6 Killers laten zien waar het om draait bij 50hurtz: Dubstep. Hard.
Rara Aves slaat een andere weg in en zorgt voor een samensmelting van techno en electro. Dit gebeurt allemaal onder leiding van HENZEL & Disco Nova. Bij de tweede editie op vrijdag 7 oktober krijgen zij hulp van D.I.M., Nima Tahmasebi / NT89 en RipTidE.

Dit is echter een kleine greep uit het klinch programma. Voor alle klinch programma's en een overzicht van het ADE programma in oktober, zie: www.melkweg.nl en Facebook.

1 opmerking

Ben hier nog nooit geweest.Is het wat?