Partyflock
 
­ Nederland

Leidsche Breakbeat Crew presents Champion Sound vs Kaputt

gepubliceerd door , op
Op 7 oktober zetten Champion Sound en Kaputt de deur naar dubstep en drum and bass in Den Haag wijd open. Beide crews zijn als afzonderlijke concepten groot geworden in het LVC in Leiden en zetten nu met vereende krachten de volgende stap. Met een line-up bestaande uit Caspa, Sigma, Original Sin en Koan Sound staat er een mix van grote namen en opkomend talent die de grote zaal van het Paard tot in de vroege uurtjes los zal laten gaan.

De line-up
Caspa is een van de grote pioneers van de dubstep. Als baas van het grote Dub Police staat hij wereldwijd op grote feesten en festivals – denk aan Glastonbury en EXIT – en in muziektempels zoals het Londense Fabric. Zijn platentas bestaat uit een combinatie van nieuw, exclusief en klassieker materiaal, zoals zijn eigen remix van deadmau5's 'I Remember', waarmee hij zaal na zaal platspeelt.
Voor de drum and bass liefhebbers staan de heren van Sigma en Original Sin achter de decks. Sigma groeit de afgelopen jaren gestaag, wat onder andere heeft geleid tot een exclusieve signing door DJ Fresh – bekend van de Grand Slam 'Louder' op Slam FM – voor zijn Breakbeat Kaos label. Live zet hij een lekker zomerse flow neer om de oktober-herfst ver weg te drukken. Original Sin staat meer bekend om zijn ruige, Engelse sound. Hij is aan zaalsloper pur sang en zal dit op 7 oktober ook zeker niet nalaten.
Tenslotte staan de jonge mannen van Koan Sound op het programma. Ze zijn door Skrillex al meerdere malen dé toekomst van de dubstep genoemd, en met hun hit 'Trouble in the West' wordt direct duidelijk waarom. Ook live staan ze hun mannetje met gevarieerde sets en een laagje extra diepe bass.

Vocal support komt van MC Dart; licht- & lasershow door De Oplichters en om het geheel af te maken is ZAP! Visuals aanwezig.

De crew
De Leidsche Breakbeat Crew (LBC) is een samensmelting van Champion Sound en Kaputt, twee uit Leiden afkomstige dubstep en drum and bass-crews. Onder de naam LBC richten crew-leden A-Flex, Jigsaw, Lifecycle, de Oplichter en Trick zich op het continu vergroten van de dubstep- en drum and bass-scenes in Nederland, met de nadruk op de regio Leiden en Den Haag. Hiertoe zijn er elke maand edities van de feesten in LVC Leiden en wordt er gewerkt aan twee edities per jaar in het Paard. Nieuwe plannen worden echter snel gesmeed, en de heren werken gedreven door om telkens nieuwe, verrassende en grotere feesten en concepten te lanceren.

Locatie & voorverkoop
LBC Presents: Champion Sound vs Kaputt vindt op 7 oktober plaats in de grote zaal van het Paard, Den Haag. De avond begint om 23:00u; de venue is met het nachtnet via Den Haag HS goed te bereiken. De voorverkoop is inmiddels van start gegaan en loopt via diverse verkooppunten. Tickets zijn verkrijgbaar op de websites van het Paard en Ticketservice, bij alle vestigingen van Free Record Shop, de vestigingen van Velvet in Rotterdam en Delft, en bij de Rocky Road in Den Haag.

1 opmerking

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 892, 3487}
Artiest Sander May
Lekker bezig jongens!