Partyflock
 

Don't get drunk, get ugly

gepubliceerd door , op
Coyote Night
25 juni 2011
FeestCoyote Night · Wild Wild Wild
Datumzaterdag 17 september 2011
LocatieCrystal Venue
Over de hele wereld zijn er, in bijna alle grote steden Coyote Ugly bars, Moskou, München, New York ... Helaas hebben wij in Nederland niet zoveel geluk, maar Crystal Venue brengt daar deze avond verandering in! Elf jaar na dé film wordt het nu tijd om hem eens helemaal te beleven! Crystal Venue wordt omgetoverd in precies dezelfde sfeer als de beroemde Coyote Ugly bars. Alle bezoekers, zowel mannen als vrouwen, zullen genieten van de mooie coyotes die zingen, swingen, flirten en sjansen op, voor en achter de bar. Echt iedereen gaat uit zijn dak als de coyotes op de bar hun kunsten vertonen! Spetterende nummers uit de jaren '80, '90 en heden plus zang, entertainment, feest en plezier is alles wat de bezoeker krijgt deze avond.

Een spetterende avond vol interactie door middel van teasen, body shots, give away's en bezwete (vrouwen)lichamen. Daar waar mogelijk vloeit de drank en vliegt het spuitwater door de lucht. Een avond vol feest met Crazy Coyote Girls en top(!) barbediening in een van de mooiste locaties van midden Nederland! Spaar je stembanden voor 17 september want je gaat ze zeker nodig hebben!
Ben jij die stoere cowboy met guts!? Show dit tijdens de rodeo en maak indruk op de aanwezige cowgirls! Diegene die het langst zal blijven zitten op deze stier zal beloond worden met 2 gratis VIP-tickets voor 'Bar Gezellig' het meezingspektakel van Crystal Venue!

Tussen de shows door zullen dj Jay Bonatti & dj The Pephouse de muziek verzorgen. In het verleden is al ruimschoots gebleken dat deze heren de voeten los van de vloer kunnen krijgen en dat dit dan ook een ware aanvulling op deze Amerikaanse Apres-ski-achtige avond zal zijn. Feesten, sensualiteit en alcohol zijn de keywoorden van deze avond. Maar let op 'Don't get drunk! Get ugly!'
De deuren gaan zaterdag om 22:00 uur open en entree bedraagt slechts €10,- Dames en Cowgirls kunnen tot 22:30 gratis naar binnen!
'Weer helemaal los in Crystal Venue!'

Parkeren
Crystal Venue te Culemborg is per auto uitstekend te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de Crystal Venue en het parkeren is bovendien gratis! Je wordt geadviseerd te parkeren op de nieuwe parkeerplaats bij het NS-station (3 minuten lopen)

Openbaar Vervoer
Crystal Venue ligt op een loopafstand van Culemborg CS. Vanaf het station sta je binnen vijf minuten voor de deur.

Rookbeleid
Crystal Venue is een locatie waar alleen gerookt mag worden in de Smoke-zone. Deze is te vinden bij het eetplein, tussen de grote en de midden zaal.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de ingang gevraagd worden je te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera's
Het is toegestaan om tijdens het evenement fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Hieronder wordt verstaan: digitale fotocamera's (ook spiegelreflex), telefoons met fotocamera en wegwerptoestellen Ook het meenemen van een filmcamera is toegestaan maar meld dit vooraf per mail aan office@crystalvenue.nl. Dit geldt echter niet voor professionele videoapparatuur.

1 opmerking