Partyflock
 
­ Nederland

Chillnight enquete

gepubliceerd door , op
De grote Chillnight enquete, doe mee en win een VIP behandeling


De grote Chillnight enquete is zojuist online gegaan. Chillnight wil graag nog beter naar haar klanten luisteren en vragen jullie de oren van het hoofd.
Uiteraard blijft je mening anoniem, uitsluitend je email adres blijft bij hen achter. Dat email adres gebruiken ze namelijk om uit de inzendingen een winnaar te trekken. Winnen bij een enquete? Horen we je denken... Ja, als
beloning voor de door jullie verstrekte informatie zullen ze een gelukkige een wel heel speciale prijs geven. De prijs is een geheel verzorgde VIP behandeling op de Chillnight special van 30 juni aanstaande. Lees hier onder
wat je kunt winnen, samen met je vrienden. Op zaterdag 22 juni 2002 zullen ze uit de inzendingen de winnaar trekken. Even zo belangrijk voor jullie is dat ze absoluut gehoor zullen geven aan jullie wensen, die je kenbaar kunt geven door ook jouw stem mee te laten tellen in de enquete. Vul hem dus vandaag nog in! Chillnight members kunnen via de knop members op de website toegang krijgen tot het members gedeelte. Hier kunnen jullie zien hoe de tussenstand is. Zo hebben jullie een idee wat andere bezoekers van Chillnight hebben geantwoord op de gestelde vragen.


Wat win je?
Vul de enquete in en maak kans op een luxe VIP behandeling op 30 juni!
Allereerst wordt je (mits je binnen een straal van 50 kilometer van Chillnight woont) met luxe vervoer afgehaald voor je bezoek aan Chillnight.
Eénmaal aangekomen bij Chillnight zul je als een V.I.P. worden ontvangen. Je komt door de VIP ingang naar binnen en wordt door een hostess ontvangen in stijl, met uiteraard Champagne. Voor jou ligt er bovendien een door G-Spott
persoonlijk gesigneerde cd klaar. Ben je nog geen member, dan verstrekken ze je gratis een membercard, die je voorrang geeft bij eventuele voorverkoop en aan de deur.
Vervolgens zal de hostess je voorzien van een eigen, exclusieve fruittafel.
Je VIP plaats zal in de zaak worden afgeschermd voor het andere publiek, zodat jij de hele Chillnight verzekerd bent van een prima plaats.
Op deze VIP behandeling geldt bovendien dat jij jouw drie beste vrienden mag uitnodigen om met je mee te gaan! Na afloop van Chillnight zal je uiteraard weer door ons teruggebracht worden.

Chillnight trekt uit alle deelnemers van de enquete willekeurig een winnaar.
Om mee te doen dien je minimaal 23 jaar te zijn. Voor de ophaalservice dient de deelnemer binnen een straal van 50 kilometer van de locatie van Chillnight te wonen, of af te spreken binnen de straal van 50 kilometer.
Indien de winnende deelnemer besluit tot het meenemen van 3 vrienden, dienen deze eveneens de leeftijd van 23 jaar te hebben bereikt.
De prijs kan niet tegen geld worden ingewisseld en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelnemers gaan accoord met publicatie van hun naam en stellen zich op 30 juni ter beschikking tot het nemen van puclitaire aangelegenheden, zoals het nemen van foto's en dergelijke.
Deelnemers maken alleen kans als alle vragen zijn beantwoord en een geldig
email adres is opgegeven.
De prijswinnaar zal per email worden bericht op zaterdag 22 juni 2002

5 opmerkingen

waar is de chillnight en hoe kunnen we meedoen dan %-)
Vraag me af hoeveel mensen er hierboven de 23 zijn. Niet zo heel veel volgens mij :-)
 
wie bedenkt nou weer een leeftijd van 23 jaar? 21 is toch meestal de absolute bovengrens met legitimatie enzo. lijkt zweden wel:S
LET OP!
Vandaag wordt de winnaar getrokken!
Nog niet meegedaan? Surf dan snel naar www.chillnight.nl en klik op enquete.
Wie weet wordt jij met een limo opgehaald en als super VIP behandeld....