Partyflock
 
­ Nederland

Vandaag start kaartverkoop STRP Festival 2011

gepubliceerd door , op
STRP Festival
13 september 2011
Gui Boratto cancelt november tour, Amon Tobin toegevoegd aan line-up STRP
Helaas moet de Braziliaanse Gui Boratto vanwege privéomstandigheden zijn Europese tour afblazen. Maar niet getreurd… STRP Festival heeft als vervanger techno-zwaargewicht Michael Mayer uit Duitsland weten te strikken. Bovendien hebben we Amon Tobin, één van de meest visionaire elektronische kunstenaars van de afgelopen vijftien jaar, op veler verzoek aan de muziek line-up toegevoegd.

De roep op de STRP Facebook-pagina om de Braziliaanse grootheid Amon Tobin naar Nederland te halen, is bij deze beantwoord. Op zaterdag 26 november is hij met zijn ambitieuze show 'ISAM' op het STRP Festival te bewonderen in het Klokgebouw Eindhoven. Als geen ander weet Amon Tobin via zijn samples de lijnen tussen psychedelica en sciencefiction, kunst en muziek, te laten vervagen. De combinatie van muziek en een overweldigende visuele show met behulp van 360° videomapping zorgen voor een onvergetelijke STRP belevenis.

Naast Amon Tobin heeft STRP ook Michael Mayer en Fairmont toegevoegd aan de eerste Zaterdagavond als vervanging van Gui Boratto. Mayer is al jaren een grote en gerespecteerde naam in de internationale dance-scene. Als mede-eigenaar van het label Kompakt drukt Mayer een flinke stempel op het elektronische muzieklandschap van vandaag de dag. Als hij niet in de studio te vinden is om nieuwe tracks te produceren dan reist hij de wereld rond om op te treden voor honderden mensen. De Canadese techno troubadour Fairmont, oorspronkelijk afkomstig uit de indie/dance scene ontwikkelde een eigen sound onder de vleugels van Jeremy Caulfield. De zeer veelzijdige Fairmont, zorgt voor een duizelingwekkende rit naar het einde van de nacht.

Alsof de muziek line-up met Amon Tobin en Michael Mayer nog niet indrukwekkend genoeg is, zijn ook de namen van Cinnaman, ROD en Rustie bevestigd voor zaterdag 19 november. De Nederlandse DJ/Producer Cinnaman staat met zijn voorkeur voor groove en stevige beats garant voor een zeer dansbare set. Aanstormend talent Rustie zorgt voor een unieke ervaring door zijn mix van synthesizers, gitaren, R&B en 16-bit game geluiden. Benny Rodrigues wisselt op STRP zijn zomerse club beats in en knalt onder zijn pseudoniem 'ROD' rauwe techno en acid door de oude fabriekshallen van het Klokgebouw. Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10 uur 's ochtends.

De muziekprogrammering op een rij:

Vrijdag 18 november


Zaterdag 19 november


Zaterdag 26 november

9 opmerkingen

James holden, daar ga ik voor.
Aphex Twin trouwens ook niet verkeerd.
laatste aanpassing
Dikke line-up hoor, zeker de vrijdag en zaterdag aanwezig!!!
kaartje in the pocket!!!
Passe-partout in the pocket voor beide zaterdagen. Nu kan het wachten beginnen....
 
Aphex Twin + Amon Tobin :respect:
Denk wel aanwezig :jaja:
 
wdn doet trolley snatcha eigenlijk tussen deze namen?