Partyflock
 

Back in The days pakt uit met female R&B stars edition

gepubliceerd door , op
Back in the Days
5 september 2011
We go Back in the Days in club Rain op zaterdag 10 september met een heel bijzonder thema namelijk: Een Ladies of R&B edition.

Het leukste classics feest van Amsterdam is elke maand uitverkocht en 10 september beloofd het allemaal nog drukker en gezelliger te worden. Met trots presenteert de organisatie de beste classics DJ's die Nederland rijk is. De Back in the Days residents staan natuurlijk voor je klaar met de lekkerste pop, hip-hop, rock, R&B classics en een snufje swingbeats voor de liefhebber. Als slagroom op de "Back In The Days taart" wordt je ook nog eens verwend door de dames van 2Muchlipstick die een unieke 100% female R&B stars set gaan neerzetten. Natuurlijk denk je dan aan: Aaliyah, TLC, Brandy, Mariah, Faith Evans, Eve, Toni Braxtion die gaan 100% allemaal voorbij komen.

Wat jij nog meer kan verwachten vind je hieronder...Lets get ready to party.

Tijdens Back in the Days stap je in een tijdmachine en beleef je al je muzikale herinneringen steeds weer opnieuw. Op het grote scherm komen je favouriete oldschool films voorbij en de Back in the Days Sega (16 bit) met NBA Jam en de nintendo (megaman) staan weer voor jou klaar. Maar waar het echt om draait is natuurlijk de muziek uit die goeie oude tijd. Back in the Days heeft het allemaal en nodigt jou en je vrienden uit op zaterdag 10 september om het weer mee te maken.

De Back in the Days DJ's zijn : Irwan, bracht onlangs een plaat uit met niemand minder dan de Amerikaanse superster Lil' Wayne. DJ Irwan staat natuurlijk bekend als een van de grondleggers van het eclectische genre en is al jarenlang een van de bekendste DJ's in Nederland. Mickster draait op alle Hip Hop concerten in het voorprogramma van grote jongens als Ice cube & The Wutang clan. DJ FLAVA wordt ook wel de struikrover van eclectisch Nederland genoemd. Verwacht in zijn DJ-set vooral veel buskruit en harde beats.

DJ's Jay-B & Duane Franklin zijn de meest gespotte DJ's in de clubs van Amsterdam en Rotterdam en zorgen in september weer voor een zwetende dansvloer. De DJ-act 2Muchlipstick bestaat uit twee vriendinnen die een unieke muzikale show gaan weggeven met in de hoofdrol de muziek van al jouw favourite vrouweijke R&B superstars van de afgelopen jaren.

Heb je weer zin om lekker los te gaan en te genieten van de extreem goede sfeer op Back in the Days? dan is er maar 1 club waar je op zaterdag 10 september hoeft te zijn: Back in the Days at club Rain. Sms, FB, Hyve, Whatsapp, Ping, MSN, Skype en bel je vrienden en vriendinnen om ze te vertellen dat zij ook deze editie zeker niet mogen missen.

Als je verzekerd wilt zijn van een top avond kom dan vroeg, de beperkte deurverkoop start om 22:00 en de club opent zijn deuren vanaf 23:00 sharp. Ook de online voorverkoop is gestart en tickets zijn te bemachtigen in alle freerecordshops. Wil je vanuit je luie stoel online een ticket kopen ga dan naar: www.backinthedays.nl .

1 opmerking

 
...
laatste aanpassing