Partyflock
 
­ Nederland

Rush Hour brengt Bulgarije en Londen samen in Trouw

gepubliceerd door , op
Rush Hour
24 augustus 2011
Vrijdag 23 september is het tijd voor een nieuwe Rush Hour Label Night met ditmaal het Nederlandse live debuut van het Zweedse techno-duo Skudge, een pompende set van Tom Trago en de Bulgaar KiNK is ook weer terug. Onlangs bracht Skudge hun eerste album 'Phantom' uit wat aan de top van vele dj-charts belande. Tom Trago heeft een lange lijst van festival optredens achter de rug, is opgenomen in de playlist van MTV USA en klaar om met zijn energieke dj-set de zojuist verbouwde Trouw te rocken. KiNK heeft naast zijn samenwerking met Neville Watson Verenigd Koninkrijk ook vele solo producties gedaan, hij zal als laatste toevoeging aan de line-up een waardig optreden maken met een dynamische mix tussen deep house en techno. Wederom een dikke line-up tijdens de label night van Rush Hour in Trouw op vrijdag 23 september.

In 2010 klopte het Zweedse duo Elias Landberg en Gustav Wallnerstrom aan op de deur van Rush Hour. Het gevolg was een eigen label met daarop hun eerste plaat 'Convolution'. Hun techno georiënteerde sound werd een succes en al snel volgde meerdere releases met als kroonstuk hun album 'Phantom' wat eerder dit jaar uit kwam. Het album werd door vele grote dj's opgepikt, belande op de Berghain cd gemixt door Marcel Fengler en resulteerde in een reeks met gigs in o.a. de Panorama Bar Duitsland, Rex Frankrijk en Fabric Verenigd Koninkrijk. Op vrijdag 23 september zullen zij hun langverwachte debuut optreden maken in Nederland. Verwacht een knallende techno live-set vol met reeds bekend en nieuw werk.

Op Rush Hour is KiNK voornamelijk bekend om zijn Chicago house-achtige werk wat hij samen met Neville Watson heeft gemaakt. Echter is hij als solo producer ook zeer succesvol en laat hij met hits als 'Bitter Sweet', zijn diversiteit in sound zien. Ook als DJ draait hij een breed scala van stijlen, alles van Levon Vincent tot Carl Craig komt aan bod, maar ook nieuwe sounds als die van Julio Bashmore blijven niet onaangeraakt. Een perfecte match dus tussen de diepe techno van Skudge en de meer house georiënteerde sound van Tom Trago.

Trago is zojuist klaar met een indrukwekkend tourschema langs vele festivals in Nederland met als hoogtepunt zijn live-set op Lowlands. Ook internationaal groeit de Amsterdamse producer gestaag. MTV U, één van de meest bekeken MTV kanalen uit de US, heeft zijn video 'Steppin' Out' toegevoegd aan de rotation. Als één van de hoofdartiesten op Rush Hour mag hij niet ontbreken op deze avond. Naast KiNK en Skudge zal Tom Trago als afsluiter van de avond een knallende dj-set brengen.

Kwaliteitstechno en house voor maar 15 euro op vrijdag 23 september in Trouw dus. Tevens is het restaurant verbouwd, niet alleen fysiek maar ook de menu-kaart is nieuw, een aanrader dus om de avond te beginnen met een mooi diner. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.trouwamsterdam.nl of via Rush Hour (www.rushhour.nl / Spuistraat 98, Amsterdam).