Partyflock
 
­ Nederland

Exposure presenteert een gewaagde, progressieve avond

gepubliceerd door , op
Exposure presenteert een gewaagde, progressieve avond
12 december 2003
Zaterdag 27 december presenteert de organisatie Club Exposure de 2de editie van Progressive N Selective. Een avond die, ondanks de zeer slechte economische tijden, niet gericht is op een breed publiek maar met een progressieve programmering juist een kleine en intiemere doelgroep wil bereiken om een ouderwets kwalitatief goede avond neer te zetten. Zo is de line-up voor de komende editie’s geheel opgebouwd uit het verlanglijstje van de organisatoren en is het duidelijk dat deze avond met hart en ziel wordt georganiseerd. De organisatoren zijn er dan ook van overtuigd dat de ingeslagen weg uiteindelijk zal overwinnen.

De 2de editie zal fungeren als start van een reeks “Exposure” avonden die in alle edities voorzien zijn van dj’s uit het progressieve segment en met elke editie een special guest. Enkele voorbeelden voor de volgende edities zijn: Anthony Pappa, James Holden, en Chris Fortier. Naast het optreden van deze grootheden zal “Exposure” wederom doen waar het om bekend staat. En waar de exclusiviteit en originaliteit van de muziek en de DJ’s, de doelgroep, het show- en entertainment van hoge kwaliteit zullen zijn.

Achter de draaitafels staan dit maal Lucien Foort (geen verdere toelichting nodig), Stef Vrolijk (Everybody), Supperclub, Space en [dj=.XPO… resident DJ [dj=3351] en .XPO… resident Gisberto. Deze nu al legendarische avonden zullen plaatsvinden in Fly, de voormalige locatie van Club Exposure. Er is wederom voor deze locatie gekozen om zo de intieme en exclusieve sfeer te waarborgen. Dit betekent echter wel dat er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar zullen zijn, die vanaf heden in Den Haag te koop zijn bij Rhythm Import, Hype Kappers en aan de kassa van Fly.

Info: www.clubexposure.nl

5 opmerkingen

 
Artiest Cj Noah
Als je het leeg wilt hebben moet je vooral de minimun leeftijd zo hoog leggen.

Jammer, anders waren we zeker gekomen!
jah idd jammer :S klinkt zeer goed namelijk
 
jeeeej.. dan kom ik erin ;P

(alsof ik er heen wou ;D)
 
jammer inderdaad dat je 23 moet zijn. daar gaat een leuk feestie