Partyflock
 
­ Nederland

SKUG on Tour

gepubliceerd door , op
SKUG on Tour
18 augustus 2011
Na twee strand-edities van SKUG on Tour bij de Karavaan, op uitnodiging van en in samenwerking met Albert Ein, is SKUG de aankomende party's weer op zichzelf aangewezen. Voor de maand september staat Keizerstad Nijmegen als tussenstation. Doornroosje's depen'dance' club Merleyn staat zaterdag 3 september, van elf tot vijf, in het teken van SKUG on Tour!

De eerste artiest op het menu heeft men al eerder voorbij zien komen tijdens de tour: Dimzen! Tijdens de eerste SKUG on Tour editie in februari, in het Utrechtse Dock 154 draaide hij de kelder al helemaal ondersteboven. In Nijmegen, op z'n verjaardag, zal deze graag geziene gast die vibe nogmaals onderstrepen! Internationaal nieuws komt uit Duitsland. De in Berlin woonachtige live artiest Paul Schulleri is met vele releases op labels als Starlight, én reeds een eigen album, daar flink aan de weg aan het timmeren. Met z'n eigen Spreekader platform en de 'Tanz oder gar nicht' feesten in Berlin is hij niet meer weg te denken uit het Duitse techno-mekka.

SKUG heeft de primeur deze live artiest voor de eerste maal in Nederland te presenteren! Met hun optredens op Solar Weekend en SKUG's laatste strandfeest nog vers in het geheugen, is het wederom tijd voor de verspreiding van het woord "Klankarbeit". Het vuurtje is aan het smeulen, de grote jongens zijn al vol lof over hun kunsten, en een aantal grote releases staan op schema. Tot die tijd zal men het met hun optredens moeten doen, maar die mogen zeker geen straf zijn! De line-up word compleet gemaakt door Arthur Meenks. De eerste uren zal deze SKUG'er garant staan voor een perfecte bodem voor de rest van de nacht!

Wil je verzekerd zijn van een dik avondje gevuld met Deep House tot Techno, dan is de Merleyn voor maar 6 euro 'the place to be'!