Partyflock
 

Alda event op Amsterdam Dance Event met drie feesten

gepubliceerd door , op
Alda event op Amsterdam Dance Event met drie feesten
1 september 2011
Tussen 19 en 22 oktober neemt het jaarlijks terugkerende Amsterdam Dance Event (ADE) circus weer bezit van de hoofdstad met het neusje van de zalm op het gebied van elektronische muziek. De zomer is zijn laatste fase ingegaan en ADE is altijd de perfecte start voor het winterseizoen, waarin we weer overdekt gaan feesten.

De grootste en gezelligste dance-conferentie in Europa is oorspronkelijk een bijeenkomst van mensen uit de industrie, maar uitgegroeid tot een druk bezocht publieksevenement met talloze clubfeesten en releases van albums en vette platen. ALDA komt al jaren met veel plezier bij ADE over de dansvloer en probeert iedere editie weer met toonaangevende line-up en producties te laten zien dat ze niet voor niets een grote internationale speler zijn geworden.

De bruisende feestweek in oktober is voor ALDA, met Amsterdam als thuisbasis, niet alleen een uitgelezen mogelijkheid om de organisatie in de schijnwerpers te zetten, maar vooral een kans om het publiek onze beste muzikale troeven voor te schotelen. Net als vorig jaar heeft ALDA drie exclusieve parties uitgestippeld op de ADE route in Amsterdam, met het ADE openingsfeest in de Escape en twee grotere evenementen in de Passenger Terminal op het programma.

Ferry Corsten & Sander van Doorn – 19 oktober
Tijdens de ADE-openingsdag op woensdag 19 oktober draaien niemand minder dan de twee trance-giganten Ferry Corsten en Sander van Doorn tussen 22:00 en 4:00 uur in de Escape. Kaarten kosten in de voorverkoop 17,50 en zijn verkrijgbaar via www.aldaevents.com en de Free Record Shops.

Armada Night – 21 oktober
Op vrijdag 21 oktober pakken platenmaatschappij Armada Music en ALDA groots uit in de Passenger Terminal, onder de vertrouwde noemer Armada Night met o.a. Armin van Buuren, BT, W&W en Roger Shah. De deur gaat open om 21:30 uur en het feest eindigt om 5:00 uur. Kaarten voor het feesten kosten 27,50 in de voorverkoop en zijn te bestellen via www.aldaevents.com en de Free Record Shops.

Sunnery James & Ryan Marciano – 22 oktober
Het populaire partypact Sunnery James & Ryan Marciano ten slotte host op zaterdag 22 oktober een spetterende solo-avond in dezelfde Passenger Terminal Amsterdam. Het feest begint om 22:00 uur om te eindigen om 5:00 uur. Kaarten voor dit ADE-feest kosten 22,50 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via www.aldaevents.com en de Free Record Shops.

Meer informatie over de ADE avonden van ALDA is te vinden op www.aldaevents.com

2 opmerkingen

 
en 1605 Umek Labelnight of course!!

STEFANO NOFERINI, UMEK, Specktr, Spartataque, Christian CAmbas en Phunk Investigation dacht ik!!!!
Werkzaam bij Cyndium
Uitspraak van verwijderd op woensdag 31 augustus 2011 om 20:42:
en 1605 Umek Labelnight of course!!


vet