Partyflock
 
­ Nederland

Forever Young 90's Classics

gepubliceerd door , op
Forever Young
26 augustus 2011
FeestForever Young · 90's Classics
Datumzaterdag 24 september 2011
LocatieCondor City
De jaren 90? De ene vond het niets, de ander juist fantastisch. In de bioscoop genoten van we Pulp Fiction en Silence of the lambs, en op de radio van de Backstreet Boys. De muziekstromingen die echter het meest in het oog sprongen waren toch zeker de House en de Happy Hardcore. Het was het begin van de grote, massale feesten, waar tot diep in de nacht (ochtend?) werd doorgefeest op de meest vreemde locaties. House-party's in bunkers, fabriekshallen, tunnels, het kon allemaal niet gek genoeg zijn. Maar wat het meest opviel was de muziek. Die hoorde je niet op de landelijke radio. En juist die muziek wilden we maar al te graag horen. En eigenlijk…..is dit nooit veranderd.

Daarom komt nu het moment om dit allemaal weer te beleven. Een grote House-Party met een naam die alles zegt: Forever Young 90's Classics. De artiesten zijn iconen van de jaren 90. Wat dacht je van Miss Monica, die een House Classix set zal brengen. En wie kun je het best de hele zaal laten stuiteren? Natuurlijk Happy Hardcore legende DJ Paul Elstak. In de jaren 90 zag je voor het eerst de dikke, grote lasers tijdens de feesten. Natuurlijk zorgen we voor dik geluid, en (jawel!) een dikke lasershow. Op 24 september zal Forever Young 90's Classics plaatsvinden in de grote zaal van Condor City.

Kaartverkoop
De kaartverkoop zal in drie delen plaatsvinden. Gezien de grote vraag is er een early bird inschrijving. Hiervoor dien je een mailtje te sturen naar info@zwaardski-events.nl. Zet hierin hoeveel kaarten je wilt bestellen en je krijgt je kaarten voor de lage prijs van maar € 8,00 per kaartje. Je ontvangt een reactie en je krijgt een nummer toegewezen.

Op donderdag 8 september zal er een voorverkoopavond plaatsvinden waarop alle early bird inschrijvingen hun kaarten kunnen halen. Let op: Er zijn maximaal 500 beschikbare kaarten voor de early bird actie. De normale voorverkoopprijs is € 15,00 euro, more at the door.