Partyflock
 
­ Nederland

Alda Events op ADE met Sunnery James & Ryan Marciano

gepubliceerd door , op
Alda Events op ADE met Sunnery James & Ryan Marciano
25 augustus 2011
Van 19 t/m 22 oktober is onze hoofdstad tijdelijk het epicentrum van de mondiale dancescene, als ruim 100.000 liefhebbers zich onderdompelen in het Amsterdamse uitgaansleven. De grootste elektronische muziekconferentie op het vasteland vindt voor de zestiende maal plaats in Base-Booming Amsterdam. Organisatie ALDA organiseert tijdens het grootschalige festival naar goed gebruik drie spraakmakende feesten.

Op zaterdag 22 oktober is de grote dag voor ons beroemde en beruchte team Sunnery James & Ryan Marciano, dat tussen 22:00 en 05:00 uur de welbekende party-punt achter het ADE zet in de Passenger Terminal Amsterdam. Tijdens dit niet te missen feest kan iedereen met eigen oren horen waarom Sunnery James & Ryan Marciano momenteel het beste Dj-duo in de scene is.
Het samenwerkingsverband tussen de onweerstaanbare twee-eenheid is tot op heden niet bepaald vruchteloos gebleven. Dit team brak eerder dit jaar nog de Heineken Music Hall af tijdens hun tweede Amazone Project evenement. Terwijl de warmtemaanden vooral in het teken stonden van nationale en internationale festivalboekingen, waarvan Extrema Network Outdoor in eigen land nog het langst zal nadreunen. Wat een feest, wat een energie en wat een sound!

De opzwepende beats van Sunnery James & Ryan Marciano is een sexy cocktail van house, tribal, techno en Zuid-Amerikaanse percussie. Recentelijk nog trad het producerende tweetal met de release 'Tribeca' toe tot het elitekorps van Subliminal Records, de wereldwijde grootmacht op house-gebied. En eerder dit jaar brachten de muzikale soulmates 'We Are' uit via Laidback Luke's MixMash Records en verscheen 'Melted Sky' op het Britse Cr2 Records. Het zal dan ook niemand verbazen dat Sunnery James & Ryan Marciano in het welbekende Space terras te Ibiza als één van de onverwachte zomerknallers te boek staan.

Gedurende het ADE hoeven Sunnery James & Ryan Marciano niet op wereldreis, want tijdens de feestweek in de hoofdstad komt de halve wereld muziekvakantie vieren in Amsterdam. De Passenger Terminal is op zaterdag 22 oktober het domein van een tweetal dat zich in een snelle lift naar de wereldtop bevindt en bij deze iedereen uitnodigt voor hun nieuwe avontuur: 'Rise to the top, we keep on working, never stop, we gotta keep on rocking!'

Kaarten
Kaarten kosten in de voorverkoop 22,50 ex service fee en zijn verkrijgbaar via www.aldaevents.com en de Free Record Shops. Meer informatie is te vinden op www.aldaevents.com & www.sj-rm.com

1 opmerking