Partyflock
 
­ Nederland

Line up Twisted bekend

gepubliceerd door , op
Twisted
17 augustus 2011
Met trots presenteert Nul4Elf de line-up voor alweer de vierde editie van Twisted in 't Plein te Udenhout. De zomer is goed en wel voorbij en de evenementen in het najaar schieten als paddestoelen uit de grond. Nul4Elf-Events heeft echter een unieke line-up samengesteld waar 'raw' goed gecombineerd is met melodieuze hardstyle.

Noisecult zal de avond openen om 21.00. Deze mannen zijn flink bezig om een plek te verdienen tussen de gevestigde namen en zijn na hun optredens op o.a. Rebirth Festival en Absolutely Hardstyle in 2011 een welkome act dankzij hun populariteit in de regio.

Scope DJ liet zich deze zomer horen op Intents Festival, Defqon.1 Festival en Bassleader. Hij krijgt met zijn melodieuze hardstyle menig liefhebber aan het dansen en scoorde onlangs met zijn hit op Coone's album: Traveling. Daarnaast verwachten wij dat 'Stargazer' het erg goed gaat doen op het geluidssysteem in 't Plein.

Voor Ran-D is deze zomer een wereld opengegaan. Deze man liet geen enkele dansvloer dan wel festivaltent heel en startte ook nog eens een exclusieve nieuwe act samen met Adaro; Gunz for Hire. Onder deze naam worden hits geproduceerd als een machine en dankzij tracks als 'Gangsters don't dance' en 'Put it on' worden ze razendsnel populair. Ook maakte hij samen met B-Front het anthem voor Rebirth Festival, wat misschien wel de grootste hit van deze zomer is geworden. Al met al kon Nul4Elf dus niet om Randy Wieland heen.

Uit de Fusion stal hebben we deze keer de Frequencerz weten te strikken. Zij zijn bijna vaste Twisted DJ's te noemen en uit hun huidige succes blijkt wel dat we er niet verkeerd aan doen om ze te vriend te houden. Hun nieuwe track 'Fly with me' gaat als een trein en hun optredens zullen nooit gaan vervelen. Ook 15 oktober zijn ze er weer bij.

Josh & Wesz lieten deze zomer van zich horen op o.a. Defqon.1 Festival, Dreamfields en The Qontinent. Ze houden nog altijd vast aan hun eigen unieke sound en dit is reden genoeg voor Nul4Elf om ze weer neer te zetten in 't Plein. Hun nieuwe samenwerking met D-Clear belooft veel goeds voor de toekomst en wij hebben dan ook alle vertouwen in dit duo.

De avond zal gehost Apster. Hij heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld en dit ziet Nul4Elf terug in het aantal feesten waarop hij dit jaar heeft gehost. O.a. Intents Festival, Hij profileert zich in alle dance stijlen en Nul4Elf vind hem uitermate geschikt om het publiek in 't Plein op te zwepen.

Kaarten kosten €13,50 (Ex fee) en zijn vanaf 1 september via de website http://www.nul4elf-events.nl eenvoudig te bestellen. Tevens zijn ze te verkrijgen bij 't Plein te Udenhout De Michel in Haaren. De deuren zullen van 21.00 tot 03.00 geopend zijn, de timetable zal in de week voor het evenement bekend gemaakt worden.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen rondom Twisted? Volg de social media..