Partyflock
 
­ Nederland

I'm there (ADE pre-party)

gepubliceerd door , op
I'm there
22 augustus 2011
FeestI'm there · ADE preparty
Datumzaterdag 1 oktober 2011
OpstapplaatsPier 14, Amsterdam
LocatiePure Liner Site
Onze hoofdstad staat in de derde week van oktober weer in het teken van Amsterdam Dance Event. ADE is inmiddels uitgegroeid tot dé plek waar artiesten, promotors, labels en bookers uit de mondiale dancescene elkaar ontmoeten tijdens één van de vele conferenties, borrels of party's. Ook Interlab Music kijkt reikhalzend uit naar ADE. Daarom wordt er op zaterdag 1 oktober alvast een speciale pre-party georganiseerd op het Amsterdamse evenementenschip Pure Liner, de thuisbasis van Interlab Music. Tevens wordt deze avond officieel de nieuwe opvallende huisstijl van Interlab Music gepresenteerd.

Voor diegenen die niet kunnen wachten is deze pre-party een absolute must. Zie het als een bijzondere amuse voordat ADE losbarst. Zeker omdat er een aantal Nederlandse artiesten zijn geboekt die niet alleen bekend zijn in de Nederlandse clubs, maar ook internationaal hoge ogen gooien. Zij staan symbool voor de opmars van de huidige Nederlandse techno sound.

Headliners Shinedoe en Olene Kadar zijn zeer gerespecteerde namen in de technoscene. Zij hebben allebei al de bekende clubs en festivals in Europa aangedaan. Op 1 oktober is Pure Liner aan de beurt. Maar dit is lang niet alles, ook Olivier Weiter, Joey Daniel en Joachim vs JAMA (b2b) stappen aan boord. De opstapplaats is direct achter het Amsterdamse Centraal Station, bij de NDSM-pont aan De Ruyterkade, Pier 14. Het schip vaart over het Amsterdamse IJ tussen 00:00 - 01:30 uur en 03:30 - 05:00 uur. Wees dus ruim op tijd want weg=weg. Interlab Music en Pure Liner geven hiermee de officieuze aftrap van wat er later in de maand komen gaat, en dat is niet mis.

Interlab Music heeft een drukke agenda tijdens ADE. Van woensdag 19 oktober tot en met zaterdag 22 oktober wordt, in samenwerking met louter internationale labels van wereldfaam, voor het tweede achtereenvolgende jaar ADE Interlab Sessions georganiseerd.

Wederom staat Pure Liner als officiële locatie te boek binnen het ADE-festival.
Op woensdag 19 oktober presenteert Flying Circus on board with: Supernature, Rekids vs Supplement Facts. Een dag later, donderdag 20 oktober neemt het Zwitserse Cadenza het roer over met een uitzonderlijk concept getiteld: The Pirates of Cadenza. Op vrijdag 21 oktober presenteert Interlab Music een labelavond die nog even als verrassing wordt gehouden. En zaterdag 22 oktober wordt Interlab Sessions afgesloten met een exclusieve Bla Bla / Alchemy / Remote Area ADE Showcase. Meer gedetailleerde informatie hierover volgt snel!