Partyflock
 
­ Nederland

T-raw: Hardcore

gepubliceerd door , op
T-raw
18 augustus 2011
Zaterdag 1 oktober vindt de 1e editie plaats van T-raw. Na een lange afwezigheid is hardcore daarmee terug in Bergen op Zoom. Het is inmiddels immers alweer 5 jaar geleden dat de laatste Bergse editie van Bassrulers plaatsvond.

Met de komst van het nieuwe poppodium Gebouw-T dit jaar diende volgens organisator 2K Music dan ook eindelijk de mogelijkheid zich aan om hardcore weer op de kaart te zetten in Bergen op Zoom. Gebouw-T kenmerkt zich door haar industriële uitstraling en, belangrijker nog, een indrukwekkende geluidsset.

T-raw brengt in de grote zaal vooral mainstream hardcore, terwijl de tweede area in het teken staat van 'Echte Oldschool'. De line-up wordt aangevoerd door Nosferatu, die met zijn indrukwekkende staat van dienst verder uiteraard geen introductie nodig heeft.

Daarnaast reist ook Trypsin af naar West-Brabant. Deze talentvolle upcoming dj veroverde afgelopen tijd steeds meer plekjes op festivals als Intents, Last World en ook Bassrulers Outdoor. Op laatstgenoemd festival draaide hij back2back met dj The X-clusive, die na een sabbatical weer helemaal terug is, zowel in de studio als achter de wheels of steel.

Beide mannen produceerden al eerder het Bassrulers Outdoor anthem en sinds kort is ook hun nieuwe track "Somewhere I Belong" af. Om alvast in de stemming te komen voor T-raw, is deze via de volgende link gratis te downloaden.

De line-up wordt verder aangevuld door dj B!zar, al jarenlang een vertrouwd gezicht op de hardere feesten van Zuidwest Nederland en dj Agitator, terwijl MC O-Boy de vocale support verzorgt.

In de 'Echte Oldschool' area zullen dj XS en Zero-Trace hun opwachting maken. Beide mannen bezitten een unieke collectie platen en zullen nog ouderwets vanachter de draaitafels hun visie ten gehore brengen van de stroming die vooraf ging aan het ontstaan van de hardcore muziek.

Nog even de complete line-up op een rijtje:

Main
Nosferatu
Trypsin
The X-clusive
B!zar
Agitator
MC O-Boy

Echte Oldschool
XS
Zero-Trace

Tickets zijn verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl en kosten € 11,00 (€ 10,00 voor CJP/RPP). Deze prijs is inclusief servicekosten en gratis gebruik van garderobe.

6 opmerkingen

'Echte Oldschool'

werd gvd tijd ;)
 
Er is maar één r_AW:)
 
Artiest {SHOWLIST artist 13438, 76468}
echte o school 1988-1992 :-) those were the dayzz
Artiest {SHOWLIST artist 40738, 60156}
Uitspraak van verwijderd op woensdag 24 augustus 2011 om 17:19:
Er is maar één r_AW


yes!