Partyflock
 
­ Nederland

PT Events gaat internationaal met Grotesque XL

gepubliceerd door , op
Grotesque
28 juli 2011
FeestGrotesque · XL Germany
Datumzaterdag 24 september 2011
WinactieGrotesque actiegesloten
LocatieZak Site
Na twee jaar zeer actief te zijn geweest aan het Nederlandse front is PT's oogappeltje Grotesque uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandse uitgaansscene. De formule heeft zijn werk gedaan en de vaste bezoekers hebben Grotesque naar vele hoogtepunten zien stijgen. Aangezien de Nederlandse markt altijd goed in de gaten gehouden wordt is het niet gek dat de Duitse Megadisco Zak op zaterdag 24 september de eerste internationale Grotesque XL in de agenda heeft staan.



Het evenement mag een statement maken. Het mag een nieuw hoofdstuk vormen in de memoires van onze oosterburen. PT Events haalt in samenwerking met de megadisco Zak het onmogelijke uit de kast. Een trance evenement zoals ze in de Duitse clubscene tot voor kort nog als toekomstmuziek zagen. Dat daar de hulp van een grootmacht Nederlandse liefhebbers voor nodig is lijkt vanzelfsprekend. Voor de Nederlanders een vet moment om deze megalocatie in Uelsen, met een capaciteit voor liefst 4000 personen eens te bewonderen. Uelsen ligt net voorbij de grens met Duitsland op ongeveer 20 minuten van Hengelo.

PT Events heeft een mooie deal gesloten met Van der Valk Hotels
Om het voor de Nederlanders die dit spektakel niet willen missen nog aantrekkelijker te maken heeft PT een aantrekkelijke deal kunnen sluiten met het Van Der Valk hotel in Hengelo. Deze aanbieding geldt voor 2 personen. Voor € 125,- boek je een hotelovernachting met late uitcheck + ontbijt en een taxiretour van het hotel naar de club. Zonder vervoer kost deza aanbieding slechts € 85,-. Voor meer info stuur een email naar: hotelservice@pt-events.nl

Trance is wereldwijd in vele varianten weer grootschalig aanwezig
Natuurlijk heeft Nederland met Armin van Buuren, Tiësto en Ferry Corsten een gouden trio dat vandaag de dag nog steeds de top regeert. De toekomst zal er echter anders uitzien. Een keur aan producers staat klaar om de bovenklasse te bestormen. Het aantal Trance producers van wereldklasse is de laatste jaren flink gestegen, waar met name Scandinavië en de Oostbloklanden een behoorlijk aandeel in hebben. De internationale line-up voor 24 september laat dan ook terecht een divers vlaggenpatroon zien. PT Events brengt in haar presentatie de trancetop van Polen, Ierland, Italië, Zweden en Nederland tezamen.

John O'Callaghan Hoe ver brengt de Subculture trein deze succesvolle Ier?
Zijn naam doet grootse herinneringen opwaaien. Natuurlijk bij iedereen die zijn absolute doorbraak 'Big Sky' met tranen op de wangen mee heeft staan zingen. Echter, dat tijdperk heeft de man die uitgeroepen werd tot beste Ierse producer en dj van 2010 al lang en breed achter zich gelaten. John is op de trein gestapt met maar één eindbestemming in gedachten. De absolute wereldtop. Met zijn succesvolle albums 'Never Fade Away'en het recente 'Unfold' als tussenstations dendert de Subculture trein in volle vaart verder. De eindbestemming is nog niet in zicht, de 33e plaats in de DJ Mag Top100 van 2010 was een verdiende en de toekomst zal uitwijzen of John O'Callaghan zijn positie aan het front zal verstevigen en de beoogde eindbestemming kan bereiken.

Björn Akesson & Arctic Moon 100% 'Uplifting Trance' uit Zweden en Polen
Bjorn Akesson is momenteel één van de toonaangevende producers. Hij is al lang in beeld bij Armada Music en zag een aantal van zijn producties reeds betiteld als 'Tune of the Week', of 'Future Favourite'(ASOT). De pas 25 jarige Zweed heeft de Scandinavische Trance scene weer in beweging gekregen en behaalt internationaal grote successen met zijn energieke, uplifting Trance sound. Op hetzelfde affiche prijkt de naam Arctic Moon. De Pool Arctic Moon zou je een opperhoofd binnen de nieuwe generatie Trance producers kunnen noemen. Op zeer jonge leeftijd gestart met produceren en inmiddels, op pas 23 jarige leeftijd, al in het bezit van een discografie waar een ervaren pionier trots op zou mogen zijn. Zijn producties worden door de grootste dj's opgepikt wat bewijst dat er een prachtig toekomstperspectief klaar ligt voor deze jonge, talentvolle producer uit Polen.

Fabio XB Italiaans dj/producer die over de receptuur naar de top beschikt
In eigen land een absolute grootheid aan het worden. Deze Milanees heeft alle ingrediënten in huis en schroomt niet om ze allemaal te benutten. Hij levert al jaren de één na de andere topproductie af op 's werelds grootste platenlabels.Fabio XB is zijn officiële artiestennaam, maar onder zijn alias Alex Bartlett en helft van het duo Bartlett Bros wellicht nog bekender. Daarnaast is Fabio XB één van de initiatiefnemers van het grote, populaire Trancegate Festival(Italië).

Ummet Ozcan & RAM Twee raspaardjes en Nederlands Future Favourites
Beide heren scoren hoog met hun producties. Ozcan vliegt na zijn definitieve doorbraak met Timewave Zero de hele wereld over. Een kenmerkende, pakkende stijl met in zijn producties waanzinnige thema's die door alle grote heren in het circuit opgepikt worden. Ram lijkt zijn weg te hebben gevonden met als absolute hoogtepunten zijn producties RAMsterdam en RAMazing op het imposante 'A State Of Trance' label. Natuurlijk als resident dj altijd aanwezig op de Grotesque party's.

Richard Sebastian & Adam Seller Showcasing Up & Coming talents in a real b2b set
Richard Sebastian, al jaren productioneel actief op grote labels, heeft met zijn nieuwste alias zijn dj carrière een nieuw impuls gegeven. Bekend bij het 'Musical Madness' label onder de artiestennaam Russo. Een dj/producer om in de gaten te houden. Adam Seller is een graag geziene dj op Grotesque. Daar waar Seller achter de decks kruipt druipt het enthousiasme er vanaf. Een pur sang dj die met progressive trance en energieke draaistijl altijd indruk maakt op het publiek.

Let op: Er is geen voorverkoop. Tickets voor Grotesque XL zijn alleen aan de deur bij Megadisco Zak te koop.

13 opmerkingen

 
Aanwezig. Wordt vast weer top!!!!
Ook aanwezig! Gaat echt super worden! Top locatie!
 


welcome in discotheek zak
Zeer veel zin in!!!!!! Feestjes bij Zak zijn altijd top :respect:
 
Uitspraak van Qloas op donderdag 25 augustus 2011 om 15:30:
Feestjes bij Zak zijn altijd top


Dat zeg je verkeerd, feestjes van Groteque zijn altijd top :-)
Uitspraak van verwijderd op donderdag 25 augustus 2011 om 15:41:
Dat zeg je verkeerd, feestjes van Groteque zijn altijd top


haha, dan moet een Grotesque feestje bij Zak wel helemaal top worden :D
 
Volgend jaar vaste avond in de Pacha gaat het gerucht...
Uitspraak van verwijderd op donderdag 25 augustus 2011 om 15:41:
Dat zeg je verkeerd, feestjes van Groteque zijn altijd top


:yes: