Partyflock
 
­ Nederland

Alda Events opent ADE met Ferry Corsten en Sander van Doorn

gepubliceerd door , op
Ferry Corsten & Sander van Doorn
19 augustus 2011
In de periode van 19 t/m 22 oktober vindt er een dance-invasie van ongekende omvang plaats met Amsterdam als muzikaal middelpunt van de wereld. De talrijke feesten rondom het internationale Amsterdam Dance Event (ADE) zijn inmiddels een begrip en kunnen ieder jaar op meer bezoekers rekenen. Traditiegetrouw is ALDA van de partij om de hoofdstad en ADE met 3 exclusieve feesten van het nodige vuurwerk te voorzien. Let's rock!

Amsterdam verandert gedurende de ADE in de partyhoofdstad van Europa, waar binnen- en buitenlandse vertegenwoordigers uit de dancescene hun beste beentje voor zetten. Het nachtprogramma van ADE heeft tegenwoordig minstens dezelfde aantrekkingskracht als het dagprogramma voor de business. In het hart van de hoofdstad is de Escape tijdens de ADE-openingsdag - op 19 oktober tussen 22:00 en 4:00 uur – the place to be! Twee DJ-ende wereldspelers zullen op de inmiddels bekende openingsavond de Escape door elkaar schudden en op zijn kop zetten.

Ferry Corsten
Ferry Corsten verdient in zijn thuisstad een standbeeld zo hoog als de Euromast, want de kleine grote man heeft Rotterdam eigenhandig op de trance-kaart gezet. De DJ/producer is al jaren één van de grootste avonturiers in trance-land, die inspiratie haalt uit alle hoeken van de muziek-scene. Met kippenvel melodieën als handelsmerk behoorde Ferry Corsten eerder dit jaar nog tot de absolute uitblinkers tijdens ALDA' Electronic Family Festival.
De maanden augustus en september staan vooral in het teken van zijn Full On Ferry clubavonden in de Sankeys te Ibiza, waarbij de Hollandse meester Ibiza op zijn rotsen doet schudden. ALDA verwacht dan ook een DJ in topvorm te kunnen verwelkomen tijdens dit ADE-feest.

Sander van Doorn
De bliksemschicht uit de lichtstad voelt de internationale spotlights al geruime tijd fel op zich schijnen, en is inmiddels hard op weg een top 10-klant te worden in die beruchte Engelse DJ-verkiezingslijst. Eerder dit jaar bracht Sander Ketelaars het tweede deel van 'Dusk Till Doorn' uit, een representatieve compilatiereeks voor Sander's status en sound. Het compilatiealbum is een weerspiegeling van zijn gelijknamige events waarmee hij wereldwijd de clubs en festivals verovert. Na het succes van 'Love is Darkness', domineert zijn huidige plaat 'Koko' zowel in Nederland als het buitenland de hit en radio speellijsten. Beide tracks staan tevens op zijn artiestenalbum 'Eleve11' die 19 september uitkomt. De altijd breeduit glimlachende Brabander is naast het podium misschien de nuchterheid zelve, maar verandert 'on stage' altijd in een bezeten muziekmachine.

Kaarten
Kaarten kosten in de voorverkoop 17,50 en zijn verkrijgbaar via www.aldaevents.com en de Free Record Shops. Meer informatie over deze uitnodigende ADE-opener is te vinden op www.aldaevents.com

13 opmerkingen

 
sowieso aanwezig met deze 2 eindbazen(H)
goed begin van ADE :D
Zeker wel een idee.
Sander van Doorn is een van de betere DJ's.
Hij stond echter al eens in de top 10 van DJ-Mag, maar werd er afgelopen jaar uitgeknikkerd.
Hmm, moet eerst kijken of dat ik nog wat geld over heb.. Die vrijdag ook al naar Armada Night en die zaterdag waarschijnlijk nog ff Matrixx doen.. Wordt een duur weekje dan..
 
lekkkkkkkkkkkur !!!!!!!
 
knallllllllluh !!!!!
laatste aanpassing
 
Uitspraak van _MeiidJee*89_ op maandag 22 augustus 2011 om 19:01:
Hmm, moet eerst kijken of dat ik nog wat geld over heb.. Die vrijdag ook al naar Armada Night en die zaterdag waarschijnlijk nog ff Matrixx doen.. Wordt een duur weekje dan..


je mag wel met mij mee ( knipoog )
 
Uitspraak van Jomtien op maandag 22 augustus 2011 om 11:59:
Sander van Doorn is een van de betere DJ's.
Hij stond echter al eens in de top 10 van DJ-Mag, maar werd er afgelopen jaar uitgeknikkerd.


niceeee ikke ben er bij!!!!
Present :)