Partyflock
 
­ Nederland

Muziekprogramma Gogbot compleet

gepubliceerd door , op
Gogbot
11 augustus 2011
FeestGogbot
Datumdonderdag 8 september 2011
LocatieOude Markt
FeestGogbot · invites Kosmos
Datumdonderdag 8 september 2011
LocatieAtak Site
Het multimediale, technologische kunst en muziek festival GOGBOT heeft haar muziek line-up voor de editie van 2011 compleet. Grote namen T. Raumschmiere en Ceephax Acid Crew en een serie spannende sfeermakers zoals Aonami (Jap), Sofie Loizou Australië, Arkist Verenigd Koninkrijk en KillahBass vullen het programma aan en staan garant voor een memorabel festival in de Enschedese binnenstad van 8 t/m 11 september.

GOGBOT invites Overkill in Atak
Helaas werd vorige week bekend dat Venetian Snares zijn Europese tour wegens persoonlijke redenen moest annuleren. Hierdoor ontstond een gat in de line-up van de Overkill night op vrijdag 9 september in Atak. De programmeurs van GOGBOT en de Overkill organisatie hebben gezamenlijk gezocht naar één of meerdere passende vervangers. En die zijn gevonden in de vorm van Ceephax Acid Crew Verenigd Koninkrijk en Servants of the apocalyptic goat rave (Be/NL). Van Ceephax mag je de dikste analoge acid feestset verwachten, zoals hij dat afgelopen paar jaar ook deed op Lowlands, STRP en Stekkerfest. Hij brengt zijn volledige analoge studio mee, want hoe meer 303's hoe beter het feest. Naast Ceephax geven Servants of the Apocalytic Goat Rave een dikke rave/ breakcore set. De mannen zijn bij het grotere publiek ook wel bekend als Bong-Ra & Sickboy Milkplus. Dat betekent gegarandeerd een harde dikke set van deze geitenravers!

Afsluiter zaterdagavond Oude Markt
T. Raumschmiere is geen kleintje en sluit op zaterdagavond het programma af op de Oude Markt met een fijne electro set. De man achter het Shitkatapult label laat niet alleen het publiek uit zijn dak gaan, maar gaat ook zelf helemaal tot het gaatje.

Jong talent
GOGBOT heeft zoals altijd veel ruimte voor electronisch muziektalent in haar programma. In samenwerking met provinciale kunsten organisatie KCO en het Oost Nederlandse NEW, zet GOGBOT gedurende het weekend een hele serie jonge producers en DJ's op het podium van Atak. De talenten draaien zo breed mogelijk en reken dus op rauwe dubstep/drumnbass/breakcore van Raw Audio Device, minimaltechno van SonurBer, maar even goed dikke glitch van Sefs.

3 opmerkingen

dat zijn nog eens mooie vervangers voor snares B)
Uitspraak van radic op woensdag 17 augustus 2011 om 17:35:
dat zijn nog eens mooie vervangers voor snares


wel zonde dat hij er niet is..

Ik heb er zin in :D