Partyflock
 

Lakedance maakt timetable en laatste weetjes bekend

gepubliceerd door , op
Lakedance
22 juni 2011
Op zaterdag 20 augustus brengt First Vision de zomer weer tot leven met een sprankelende editie van Lakedance. Verspreidt over vier uiteenlopende podia vertonen ruim 30 (inter)nationale wereldartiesten hun befaamde kunsten aan het water bij Aquabest. Headliners als Dimitri Vegas & Like Mike zorgen samen met Sandy Rivera, Secret Cinema en Shermanology voor een stralende dag met energieke en hartverwarmende beats.

Met een goede weersvoorspelling op zak kruist Lakedance haar vingers dat het Nederlandse klimaat voor een zonovergoten dag zorgt. Vanaf klokslag 13:00 tot 23:00 uur wordt een breed scala aan top artiesten gepresenteerd op vier zeer diverse podia: Main Stage, Defected in the House, Minimum en Mensroom.

Het energieke duo Dimitri Vegas & Like Mike maakt hun debuut aan het water bij Aquabest, net als ongekroonde techno koning Secret Cinema. De (inter)nationale faam wordt verder vertegenwoordigd door onder andere Sandy Rivera, Steve Rachmad, Zerotone, Hardsoul en het alsmaar rijzende talent Nicky Romero. Het Britse tweetal Copyright zal Simon Dunmore vervangen in de line-up.

Timetable
  • Defected in the house
  • za 13:00 - 14:00:  🇬🇧 house
  • za 14:00 - 15:00:  🇳🇱 house, techno, latin
  • za 15:00 - 16:30:  🇳🇱 house, techno
  • za 16:30 - 18:00:  🇳🇱 house
  • za 18:00 - 20:00:  🇬🇧 house, afro
  • za 20:00 - 21:30:  🇬🇧 house
  • za 21:30 - 23:00:  🇺🇸 house
  • 🇬🇧 house
    · MC 🇳🇱 hip hop


Champagne brunch
Bezoekers die hun Lakedance ticket hebben gekocht via Mensroom in Eindhoven of zich hebben aangemeld via de Lakedance Facebook kunnen voorafgaand aan het festival deelnemen aan de fameuze Champagne Brunch. Tussen 12:00 en 13:00 kan de dag gestart worden met heerlijk fingerfood en luxe bubbels op de loungebedden van Beachclub Sunrise. Mensroom heeft nog enkele tickets beschikbaar die automatisch toegang geven tot de brunch. Al in 't bezit van een regulier Lakedance ticket? Surf dan snel naar de Lakedance Facebook om nog een van de weinige plekjes te bemachtigen voor de brunch.

NH-Hotel Best
Heerlijk uit je bol gaat tijdens Lakedance en zondagochtend lekker uitslapen in NH-Hotels te Best is al mogelijk voor slechts 67 euro per persoon (gebaseerd op een verblijf voor 2 personen). Naast een Lakedance ticket zijn een wel verdiend anti-kater ontbijt en een lekker late check-out inbegrepen. Verder kan een frisse duik worden genomen in het zwembad en behoort een bezoek aan de sauna ook tot de mogelijkheden.
Voor reserveringen neem telefonisch contact op met NH-Hotel Best via +31(0)499 334612 of per e-mail via nhbest@nh-hotels.com. Wie al in het bezit is van een Lakedance ticket en toch wil overnachten kan contact opnemen met NH-Hotel Best voor beschikbare opties.

Bus, trein & auto
Tussen station Best en het Lakedance terrein bij Aquabest rijden de gehele dag pendelbussen. Voor bezoekers per auto is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Ga voor uitgebreide reisinformatie of een routebeschrijving naar lakedance.nl of 9292ov.nl.

Tickets
Tickets voor Lakedance op 20 augustus kosten slechts 35 euro (Excl. Fee) en zijn verkrijgbaar via firstvision.nl/tickets, alle Free Record Shops in Nederland en België en kledingzaak Mensroom op de Kleine Berg in Eindhoven.

Lakedance als VIP bezoeken is ook mogelijk, neem voor op maat gemaakte arrangementen of meer informatie contact op met vip@firstvision.nl.

10 opmerkingen

Ziet er goed uit! Zin in!
Even dansje wagen nu het droog weer is!
 
zaterdag loop ik lekker op de beekse bergen!!! knalluhh
top line-up!
Gaat mooi weer worden!
Mainstage gaat 'm worden denk ik zaterdag!:)
Anton Pieete, Steve Rachmad,Secret Cinema en zon! Ik zeg gaan! :cheer:
laatste aanpassing
helaas... Decibel (L)
Wauw wat voel ik een kriebels in me buik bij de gedachte dat het eeiiinndelijkkkk eens mooi weer lijkt te worden!