Partyflock
 
­ Nederland

Tropical Erotic Festival

gepubliceerd door , op
Warme zwoele nachten die niet op lijken te houden, flirten en dansen tot je er bij neer valt, paradijselijke eilanden en exotische cocktails, de zon die elke dag weer aan de hemel prijkt en je huid goudbruin kleurt... Droomt iedereen daar niet van nu de zomer ons in Nederland in de steek laat? Welnu, dat kan YSD je helaas niet geven, maar zij kunnen je wel meenemen naar je eigen tropisch paradijsje!

Zaterdag 27 augustus maakt Your Secret Dreams er een Tropical Erotic Festival van in Club Dolce Vita in Herten! Na het overweldigende succes van Beauty & the Nerd op deze toplocatie, kon het natuurlijk niet uitblijven. Op verzoek van velen daalt de organisatie weer af naar het diepe zuiden met weer een fantastische line-up.

Dat YSD weet hoe je een feest moet organiseren staat buiten kijf. Ook dit keer gaat ze weer volledig los met fantastische decoraties en verrassend entertainment. Dus voor wie geen zin meer heeft aan modderstampen op één van de vele festivals. Voor wie eindelijk weer eens gewoon haar mooiste hakken aan wil en extravagant gekleed wil gaan, dit is je kans! Geen regen en wind meer, maar gewoon lekker feesten met mooi gezelschap!

Als de zomer niet meewerkt, maakt YSD haar eigen zomer wel!

Feest de klok rond
De party begint 's middags al om 16:00 uur en gaat door tot je helemaal volledig voldaan bent in de vroege ochtenduurtjes om 05:00 uur! Zoals altijd weer een topline-up!

* Brasco
* Dali
* Dave Ramirez
* Ed Mission
* Ko-c
* Michael Saint
* Miss Amy
* Pat-trick
* Pedro
* Ruben Vitalis
* Roberto Stecini
* MC: D.MC
* MC G

En wat het nog extra feestelijk maakt is dat dit ook de birthday bash van Pat-trick is!

BBQ
Als de weersomstandigheden het toelaten, kan men ook dit keer weer gebruik maken van de overheerlijke BBQ voor een meerprijs van maar €7,50 pp!

Wat kan men behalve een tropisch hete nacht nog meer verwachten op dit speciale feest?
  • Free welcome drink
  • Fresh fruit
  • Candy & ice
  • Exciting entertainment
  • Special decorations
  • Topdj's
  • Lovely hostesses & candyboys
  • Free massage


Tickets
Regular:€40 pp
YSD-Leden:€35 pp
Incl. BBQ:€47,50 pp
YSD incl. BBQ:€42,50 pp


Tickets zijn verkrijgbaar via Paylogic, Easyticket of natuurlijk via www.yoursecretdreams.com.

1 opmerking

Dit gaat zeker een super gaaf feestje worden op een top lokatie. Ik heb er zin in !!!!