Partyflock
 
­ Nederland

Embassy8 in Bungalow 8

gepubliceerd door , op
Embassy. [zelfstandig naamwoord] ~ gebouw waar de vertegenwoordigers van een land in het buitenland zitten. Vb: waar is de Nederlandse ambassade? zelfstandig naamwoord: am-bas-sa-de. Vrij vertaald in het Engels natuurlijk gewoon Embassy.

'Your Republic', vrij vertaald als 'jullie of jouw republiek', heeft net zoals elke andere staat vanaf 5 augustus een geheel eigen ambassade. U kunt hier als vrijgevochten feestliefhebber terecht om gezellig te kletsen, te dansen, te sjansen of gewoon heerlijk te drinken met andere 'Your Republicans'. Uitgehuwelijkt? Een belastingschuld in eigen land? Of tracht u te ontsnappen aan de arm der wet na een roekeloze wildplaspoging? De Ambassade van Your Republic ontvangt u met open armen en een afspraak maken is helemaal niet nodig.

Jaz von D
Op vrijdag 5 augustus zal de 'Embassy' of 'Your Republic' feestelijk worden geopend door zeer hooggeëerde diplomaten van dit moment. Wat te bedenken van de sexy klanken van niemand minder dan Jaz von D? Deze geharde diplomaat uit het Noorden van Nederland, is de voorbije maanden begonnen aan een heus charme offensief. Zo steelt Jaz von D, als protegé van Sunnery James & Ryan Marciano, de harten van menig muziekliefhebber. Zijn politieke status reikt tot ver over de landgrenzen. Zo haalt hij de diplomatieke banden aan in Griekenland, België en pleit hij op het Ministerie van Geluid in Londen voor een verbod op antifashion en het afschaffen van sluitingstijden. Ook President van de United States of House, David Guetta, nodigt Jaz von D aankomend weekend uit op een internationale conferentie in Montenegro alwaar hij samen met Excellentie Guetta een toegestroomde menigte zal verblijden met een officieel bezoek.

Wanneer u woonachtig bent in Nederland, heeft u ongetwijfeld ook al gehoord van de aanstormende talenten Delivio Reavon & Aaron Gill. In hun artistieke paspoort staan reeds stempels van bezoeken aan Reveal, LadyKillers en Lolatina. Na hun productie 'Looking For Love' is het heel hard gegaan. Net zoals Jaz von D maakt ook dit duo deel uit van de officiële vertegenwoordiging van 'Your Republic'.

Ambassadeurs op een rij in willekeurige volgorde:
Jaz von D.
Delivio Reavon
Aaron Gill
Robin Fett
Secret Appearances
Hosted by: Zawdi MC Mc

Vrijdag 5 + 12 augustus 2011
Embassy8 is gevestigd in Bungalow8 aan de Korte Leidsedwarsstraat te Amsterdam (Nederland). De deuren zijn op vrijdag 5 augustus voor eenieder die zich Your Republican voelt (en er zo uit ziet) geopend vanaf 23:00 uur. De entree bedraagt €12,00 aan de deur. Voor meer informatie kijk je op; www.Your-Republic.com

Line up Friday August 5th - Kick Off: Jaz von D, Delivio Reavon & Aaron Gill, Robin Fett, Zawdi MC MC. Area2: Eclectic - Back by dope demand

Line up 12 augustus: DJ's on rotation!

1 opmerking

Werkzaam bij Cyndium
Mooi gedaan die flyer,maar dat stijltje komt me bekend voor.Weet alleen niet van wat.