Partyflock
 
­ Nederland

The Festival After

gepubliceerd door , op
Aankomend weekend is hét weekend van de festivals! Met zowel DanceValley, Welcome to the Future en de Gay parade is er overdag genoeg te doen. Maar wat doe je als al deze feesten tot zijn eind lopen? Dan kom je naar The Festival After in The The Sand! Op slechts 6 minuten lopen van station Sloterdijk vind je de allerbeste afterparty van het jaar! Iedereen die nog lang geen genoeg heeft gehad van het dansen en flirten kan vanaf 22:00 tot 05:00 terecht met heerlijke muziek en gezellige mensen, bij deze after wil je echt zijn!

After The Festivals
The The Sand slaat zijn deuren open voor iedereen die nog niet klaar is met dansen en flirten bij DanceValley.
'Iedereen komt na DanceValley, Welcome to the Future en Gay parade naar The The Sand!' Speciaal voor de partypeople die nog even met dezelfde feel great sfeer van 22:00 tot 5:00 door willen feesten en nog lang niet naar huis willen, wordt gezorgd voor een goede sfeer en topmuziek.

Actie
Om iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen heeft DanceFactory een speciale actie klaarstaan voor jullie.
Iedereen die vóór 4 augustus 12:00 een e-mail stuurt naar info@dancefactory.info met daarin je naam en emailadres ontvangt een kortingskaart, die tevens voor zaterdag 6 augustus 23:00 gebruikt een vrijkaart is. Na 23:00 ontvang je €10 korting op de deurprijs!

Line-up
Om ervoor te zorgen dat je overspoeld wordt met lekkere house, dance, club en trance is een aardig blik met dj's opengetrokken. DJ's zoals:

Jean
Ferri Somogyi
Peter Woodz
Spider
Emiel Roché b2b Mario Rijken van Olst
Randy Katana
Ruben Vitalis
Energy

Mini after VIP
Op deze locatie kun je het niet laten om een VIP deck te creëren, met een uitzicht over de hele locatie kun je genieten van de mensen om je heen, naast je en onder je! Vanaf hier heb je perfect uizicht over de dansvloer én de DJ Booth! Geniet dansend of zittend van goede muziek op de VIP van The festival After! Geniet van het comfort van een VIPbar, VIPtoilet en de comfortabele zitjes van The The Sand! Voor slechts €10,- meer ben je een VIP bij The Festival After.

Bereikbaarheid vanaf Station Sloterdijk
Er staan gratis pendelbussen klaar vanaf Station Sloterdijk, waar de bussen van DanceValley stoppen gaan deze bussen door naar The Festival After. Als je het stil zitten alweer zat bent, kun je ook in 6 minuten lopen naar The The Sand.

Tickets vanaf nu verkrijgbaar bij Paylogic, Easyticket. Voorverkoop: €15, VIP voorverkoop: €25.

Check for more info www.thewhitenight.nl