Partyflock
 
­ Nederland

Solar: zaterdag- en weekendkaarten bijna op

gepubliceerd door , op
Solar: zaterdag- en weekendkaarten bijna op
29 juli 2011
Nadat de camping van het populaire cross-overfestival Solar Weekend al ruim anderhalve maand is uitverkocht, zijn nu ook de kaarten voor de zaterdag en de weekendkaarten (zater- en zondag) bijna op. Dat maakte organisatie Extrema Network zojuist bekend. Solar Weekend vindt dit jaar op 5, 6 en 7 augustus voor de zevende keer plaats aan de Maasplassen in Roermond.

Voor de mensen die dus nog geen kaarten hebben, is haastige spoed geboden. Voor eenieder die al wel de trotse bezitter is van een Solar-ticket, is het nu alleen nog maar geduldig wachten. En dat kan met de nodige voorpret!

22tracks
Zo heeft de online jukebox van 22tracks zich de hele week volledig geweid aan Solar. Luister op www.22tracks.com naar een speciaal door Extrema Network geselecteerde greep uit het brede Solar-program. Van The Bloody Beetroots naar De Alpenzusjes, via Marcel Dettmann, Beukorkest en The Subs naar Jungle By Night en François K. Allemaal gratis!

Next Best Band
Net als voorgaande jaren geeft Next Best Band de allerlaatste Solar Weekend hoofdpodiumplek weg aan een veelbelovende band. En dit jaar is er ook een plek op het groene podium 'Solar Draait Door' te vergeven aan een singer-songwriter. En daar kan de bezoeker aan meewerken. Stemmen kan namelijk op de website van Next Best Band.

Extrema Network App
Nu gratis te downloaden op je iPhone en Android: de Extrema Network Family app! Check aldaar alle Extrema Network-events, de line-up, de floorplan, stel je voorkeursprogrammering samen en zoveel meer. Erg handig voor, tijdens en na het festival. En wederom helemaal gratis.

VIP Tree
Solar is aan het vergroenen en is dan ook ruim voorzien van zogenaamde VIP Trees dit jaar. Dat zijn bomen die makkelijk verplaatsbaar zijn en die je festival dus groener maken. Daarbij komt dat het de mensen meer bewust laat genieten van de natuur. Op de website van Solar Weekend kun je een 'VIP-treetment' winnen in je eigen plantsoentje op het festival.

Andersom
Omdat Solar nu eenmaal staat voor bewustwording en houdt van 'samen bouwen', is de organisatie een samenwerking aangegaan met de gemeente Roermond en buro Andersom in Venlo. Want niet iedereen kan een festivalkaartje bekostigen. Om die mensen toch een kans te geven los te gaan op Solar, gaan ze meewerken aan het festival om in de tijd dat ze niet werken een feestje te bouwen op Solar.

Weetwaarjekoopt
Dagkaarten (€51,-) en weekendkaarten (€68,-) zijn nog te koop via Timoco, zowel online als bij Free Record Shop. Nu dat de Solar Strandcamping al geruime tijd is uitverkocht, is er natuurlijk meer zwarthandel. Extrema Network benadrukt daarom het feit dat er alweer malafide ticketaanbieders op de online markt zijn en waarschuwt voor valse en doorgaans veel te dure kaarten. Check op Weetwaarjekoopt.nl waar je je kaarten veilig kunt kopen.

2 opmerkingen

 
en nu hopen op goed weer :-)