Partyflock
 
­ Nederland

Extra stage Dance in the Park 2011

gepubliceerd door , op
De organisatie van het Dance in the Park festival heeft de huidige line-up versterkt door een extra stage toe te voegen. Deze stage gaat de naam 'KopjeK schenkt Jagermeister' heten.

Internationale namen
Deze nieuwe stage bestaande uit, zoals de naam al zegt, Jagermeister en KopjeK bestaat uit jonge talenten uit Groningen en twee techhouse dj's uit Barcelona. Andre Buljat en DJ Herr brengen Spaanse invloeden naar het stadspark.

KopjeK
Sinds een aantal jaren is KopjeK een verzameling van jonge en zeer talentvolle dj's. Met een hosting op het Infinity festival en kortgeleden een op het grootste strandfeest van Barcelona, mag deze extra stage een absolute topper worden genoemd. Van Minimal tot Tech/house kun je hetgeen verwachten dat je juist niet verwacht van deze Kopjekkers.

Sander Davids
Sinds anderhalf jaar brengt Sander melodieuze geluiden die je meenemen naar een ver plekje waar je in je hart al jaren naar verlangt.

Derek te R.
Henrik Schwarz en Dixon twee namen die je de rillingen bezorgen. Derek te R. haalt zijn inspiratie mede uit deze twee grote namen en vertaald dit in zijn diep Tech/house setjes.

Zoran Pillay & Jeroen Rijskamp
Een combinatie die past op ieder festival. Jeroen wie binnenkort naar Amsterdam vertrekt om zijn kunsten daar te vertonen beloofd een knallende setje neer te zetten. Dit met Zoran wie bekend staat om zijn vernieuwende deuntjes waarbij je wel iets moet voelen.

Bobby Courthe
De jongste in de groep van KopjeK en gelijk een van degene met de ambities te gaan produceren. Onderdeel van het duo Tim&Lukaz en op de KopjeK schenkt Jagermeister stage zal hij alleen gaan knallen.

DJ Herr & Andre Buljat
Het mag uniek genoemd worden dat deze twee op het Dance in the Park festival staan. Wanneer je een CV hebt met daarop, Ibiza, Parijs en London waar je als dj hebt gedraaid, dan mag je een Internationale naam genoemd worden. De jongens zetten een B2B sessie neer die je mee neemt naar deze steden.

Gökhan & Niels
Twee jongens die elkaar uitstekend aanvoelen. Met eerdere b2b sessies op verschillende locaties mag je een heerlijke tech/house sessie verwachten waarmee KopjeK de dag afsluit.

4 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4138, 1961}
KopjeK staat natuurlijk voor Kus op je Kut. Jammer dat het niet in het persbericht staat...
Uitspraak van MegaBASs op donderdag 28 juli 2011 om 12:12:
Jammer dat het niet in het persbericht staat...


gelukkig heb jij een account :P
Hoppaaaaa zin in. Gekkenhuis met KopjeK.
 
Ah thnx voor info...
Al tijden in de waan dat het 'Kom opstaan Pietje, je eten wordt koud' betekende maar kon de letter 'w' nergens plaatsen... ;)