Partyflock
 
­ Nederland

Bass Academy
Final info

gepubliceerd door , op
Bass Academy
22 juli 2011
FeestBass Academy · Lesson 2
Datumzaterdag 23 juli 2011
LocatieARE48
Zaterdag is het alweer tijd voor de tweede les van Bass Academy. Het nieuwe hardstyle evenement dat wordt georganiseerd door BKJN Events events en Dj Luna heeft de afgelopen keer een goede start gemaakt, en de organisatie zal dit met een stijgende lijn doorzetten om zo het hoogst haalbare te bereiken als het gaat om het neerzetten van een kwaliteitsevenement.

Dat de lessen die gegeven worden door de diverse artiesten, allemaal in de lijn & gedachten liggen van de hoog afgestudeerde en tevens head of the school: Dj Luna moge duidelijk zijn, en echte kenners weten dat dit maar 1 ding kan betekenen: hardstyle in zijn beste, hardste en puurste vorm.

Hierbij de draaitijden:


Timetable info
De veel besproken time table is door de organisatie nauwkeurig in elkaar gezet. Naast dat zij rekening moesten houden met de mogelijkheden van de geboekte artiesten en diens andere optredens moesten ze natuurlijk ook letten op o.a. de opbouw in snelheid en stijl. Wat het bij Bass Academy echter makelijker maakt, is de opdracht die de geboekte artiesten meekrijgen. Anders dan op andere evenementen wordt de nadruk gelegd op het knallen met een hoofdletter K, en sets en platenkeuzes worden in de voorbereiding van het evenement nauwkeurig met iedere artiest kortgesloten.

Shows & Extra's
BKJN Events events zal alles uit de kast halen om je in de nieuwe ARE48 omver te blazen met een echt rauw Hardstyle gevoel. Verwacht lasers, entertainment en een dik geluid. Ook wordt er dit keer rekening gehouden met de eventuele zomerse warmte en worden er grote ventilatoren geplaatst om dit te bestrijden. Mocht je nog twijfelen? De keuze is eigenlijk niet echt moeilijk. Bass Academy is een evenement wat je als liefhebber gewoon een keer meegemaakt moet hebben en a.s. zaterdag is het je kans!

Special tickets
Velen die afgelopen zaterdag naar Free festival zijn geweest, hebben er 1 of meerdere kunnen bemachtigen, speciale Free duo tickets die je het recht geven om met twee personen op 1 gekocht kaartje naar binnen te gaan. Deze speciale tickets zijn geldig in combinatie met een kaartje die je in de voorverkoop of bij de kassa aan de deur hebt aangeschaft. Houd er wel rekening mee dat door de Aktie het evenement uitverkocht kan raken en een Free duo ticket je dan geen garantie tot entree geeft. Gekochte kaarten echter zijn zoals gebruikelijk wel een garantie dat je naar binnen kan bij grote drukte. Het advies van de organisatie luidt dan ook: kom op tijd want vol is echt vol.

Kaartverkoop
Kaarten in de voorverkoop zijn t/m zaterdag te verkrijgen bij alle Primera winkels en online via Paylogic. Vanaf 23.00 uur openen de deuren van ARE48 en zal hier ook de deurverkoop van start gaan zolang de voorraad strekt.

General info
ARE48 is gelegen in het achterste gedeelte van de North Sea Venue. Als je naar de North Sea Venue toe gaat zie je vanzelf de nieuwe ingang achter op het bijgelegen parkeerterrein. De toegang is vanaf 18 jaar en ouder en bij twijfel kan er om je legitimatie gevraagd worden. Eenmaal binnen kan je voor een normaal bedrag een kluisje huren en de gehele avond gebruik maken van de gratis wc' s. Bij de mainstage vind je links achter in de toegang voor de aparte chill out area. Ook is er een balkon als rook area ingericht en vind je twee barren waar door middel van munten alle denkbare dranken te verkrijgen zijn. De locatie is geopend van 23.00 tot 06.00 uur de volgende ochtend.

[b]We don't stop[b]
Na de knaller van aankomende zaterdag staan ook de volgende twee lessen al met dikke letters in menig student z'n agenda. Na de zomer is het namelijk tijd voor Lesson 3 die op 22 oktober tijdens het Amsterdam dance event zal worden gehouden in de vertrouwde ARE48. Dat er over deze editie nog weinig info kan worden vrijgegeven, is niet meer dan logisch. Wel wil de organisatie de eerste artiest van de line-up vrijgegeven en dat is niemand minder dan Dj Thera. Met Kerst komt hierna deel 4 en wordt tevens het semester voor dit jaar afgesloten met een heerlijk geschiedenis les. Om vervolgens in 2012 terug te komen met een nog hardere vervolg opleiding. U bent bij deze alvast gewaarschuwd.

'This is Bass Academy, a new hardstyle movement.
Be a part of it if you like it hard & raw'

17 opmerkingen

zitten toch nog steeds wel erg te twijfelen! Namen zijn top! Maar ff een weekje rust is ook niet verkeerd :)

.......wat is de capaciteit van de locatie nou precies? Eigenlijk geen idee! Mss dan toch maar eens kijken of we ff langswippen en een klein dansje gaan doen.
Uitspraak van PoolcafeTheChurch op vrijdag 22 juli 2011 om 11:35:
zitten toch nog steeds wel erg te twijfelen! Namen zijn top! Maar ff een weekje rust is ook niet verkeerd


+1. Wil er op zich wel heen maar heb nog zoveel in de planning staan.

Wel wil de organisatie de eerste artiest van de line-up vrijgegeven en dat is niemand minder dan Dj Thera
:kwijl:
E-Force :respect:

Kunnen er helaas niet bij zijn :nocheer:
Waarom Tatanka laten afsluiten? -_-"
Hierbij de draaitijden:

23:00 - 06:00: Radical Redemption
00:00 - 06:00: Chain Reaction
01:30 - 06:00: E-Force
02:30 - 06:00: Luna
03:30 - 06:00: Ran-D
05:00 - 06:00: Tatanka
00:00 - 00:00: MC: DL!


dus op t eind staan ze met ze 6e te draaien :P:P:P:P:P
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Dik feest, dikke line up en erg dikke lokatie.

Laat je beats ff flink rollen Joey, succes moat .
ben aanwezig :P lesson 1 ook bij geweest
wil aanwezig zijn bij elke LESSON

lesson 1 - finished
lesson 2 - ! next saturday ! :P:P:P:P:P:P:P:P
lesson 3 - still 2 come @ 22 of oct. ill be there !
lesson 4 - still to come @ christmas ill be there !
laatste aanpassing
 
Als ik naar de time-table kijk gaat het van hard naar zacht...:\

Sowieso is die time-table raar:lol:

Wel awesome dat Thera in oktober komt(Y)
Volgens mij wordt het ouderwets potje knallen. Zacht zal het zeker niet worden met deze line up. ;) Ik heb er fucking veel zin. Kom
maar op met die 2e les.
laatste aanpassing
 
Artiest High Rollers
Uitspraak van SuperSuus :bounce: op vrijdag 22 juli 2011 om 18:27:
Zin in, ook al moet ik alleen


dan ga ik wel met je mee ;)
wordt zoiezo knallen
 
Uitspraak van SuperSuus :bounce: op vrijdag 22 juli 2011 om 21:46:
Gezellig


ja toch zijn we tenminste niet allebei alleen :)
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 20224, 106925, 63696}
Uitspraak van actief op vrijdag 22 juli 2011 om 18:02:
Als ik naar de time-table kijk gaat het van hard naar zacht...


Klopt, alleen heb je dit nieuwsbericht dan waarschijnlijk niet gelezen :\
"en sets en platenkeuzes worden in de voorbereiding van het evenement nauwkeurig met iedere artiest kortgesloten"

ok, om 23:35:02 ga je die track draaien, en precies om 23:37:02 gooi je de volgende erin ;)
super line up, zelf kan ik helaas niet. Zal wel rauwe avond worden!