Partyflock
 
­ Nederland

Bloomingdale XXL
FHM edition

gepubliceerd door , op
Bloomingdale XXL
5 juli 2011
Een concept dat geen inleiding behoeft. Een groots evenement aan het Bloemendaalse strand, dat maandelijks terugkeert en haar bezoekers breed verwelkomt met XXL ingrediënten. Van grootstaande artiesten tot aan krachtige danseressen en natuurlijk Bloomingdale Beach; waar zomer meer dan een Mindstate is. En op zondag 7 augustus geeft Bloomingdale XXL een extra reden om de rosé-, limoncello- of fresitaflessen te ontkurken – door haar krachten te bundelen met FHM Nederland!

Bloomingdale xxl
Groot, groter, grootst. Op zondag 7 augustus is het weer tijd voor een nieuwe overtreffende trap waarmee Bloomingdale Beach elke maand het strand verrijkt. Al laat de zomer van 2011 in Nederland nog wel wat zonnestralen te wensen over, het publiek laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Summer is a beach State of Mind, zo blijkt wekelijks als BC Bloomingdale vanaf 16:00u volstroomt met dance-fanaten uit alle landstreken. En tijdens de augustus XXL wordt hier een temperatuurrijzende schep aan toegevoegd, waarin FHM hoofdrol speelt...

FHM edition
Tijdens Bloomingdale XXL strijkt FHM Nederland neer op het Bloemendaalse strand ter ere van de kickoff van de FHM500. De 'FHM500' is de ultieme lijst van de 500 mooiste vrouwen van Nederland. In een speciale uitgave van FHM worden aan het einde van het jaar de vijfhonderd mooiste vrouwen van Nederland gepresenteerd.

Diverse vrouwen van deze ultieme lijst zullen Bloomingdale XXL op een oogverblindende wijze sieren. Maar FHM is nog steeds op zoek naar onbekende vrouwen die in deze lijst thuishoren. En waar spot je nu mooiere dames dan aan het Bloemendaalse strand? Daarom zullen professionele FHM modelscouts tijdens Bloomingdale XXL gericht op zoek gaan naar onbekend vrouwelijk schoon om in deze FHM500 lijst op te nemen, dus dames – zorg ervoor dat jij gespot wordt!

Line up to be announced...
Zoals je weet laat Bloomingdale de spanningen hoog oplopen door tot het laatste moment te wachten met het publiceren van haar XXL line-up. Meld je aan als fan via Facebook en lees als eerste de updates over dit hoogzomerse en ultrasexy event!

#fhm500
Ben jij net als @Bloomingdale een ware twitterfanaat? Zorg dan dat je #FHM500 in je tweets over dit event plaatst, deze komen op zondag 7 augustus namelijk op een groot scherm voorbij. En live twitteren tijdens het event is natuurlijk ook toegestaan; hoe ideaal om te flirten terwijl je op de dansvloer staat?

Tickets
Tickets kosten €15 ex. fee en haal je enkel online via www.bloomingdalebeach.com. Onthoud dat Bloomingdale XXL berucht staat om haar sold out edities dus wacht niet te lang met bestellen!