Partyflock
 
­ Nederland

Undertone summer special

gepubliceerd door , op
Undertone
11 juli 2011
FeestUndertone · "Summer Special"
Datumzaterdag 13 augustus 2011
LocatieRoodkapje Site
Na een periode van afwezigheid maakt Undertone deze zomer haar comeback in het Rotterdamse nachtleven. Sinds het sluiten van de Catwalk zat Undertone tijdelijk zonder locatie, maar geestelijk vader Kadir Pelit heeft natuurlijk niet stilgezeten en komt in het najaar keihard terug aan het Rotterdamse uitgaansfront. Dat duurt helaas nog een tijd en daarom organiseert Undertone, speciaal voor de echte Undertone fans, op zaterdag 13 augustus een intieme 'Summer Special'. Deze vindt plaats in Roodkapje aan de Meent in Rotterdam met een geheel Nederlandse line-up, bestaande uit jullie favoriete Undertone residents aangevuld met een paar zeer fijne gast dj's.

Na een grondige zoektocht door Rotterdam, spotte de crew opeens een heel fijn zaaltje midden in het centrum van Rotterdam. Deze zaal maakt onderdeel uit van Roodkapje, wat sinds jaar en dag de culturele kweekvijver is van de Maasstad. Perfect voor een intieme zomerse editie van Undertone. En omdat de zomer al duur genoeg is, kosten kaarten voor deze nacht slechts vijf euro. Let wel op want er zijn maar 200 kaarten beschikbaar en er zal geen voorverkoop zijn. Deuren gaan open om 22.00 en het is dus zeer aan te raden op tijd aanwezig te zijn.

Speciale gasten deze avond zijn Harde Baas en Taylan Alan. De Harde Baas is in kort twee jaar tijd uitgegroeid tot een ware cultheld in de Groningse dance scene. Zijn mix van rauwe en melodieuze techno slaat in als een bom en het is daarom raar dat deze man nog nooit in Rotterdam heeft gedraaid. Iets waar Undertone maar al te graag verandering in brengt, want deze dj moet je een keer in actie gezien hebben. Taylan Alan is een naam die al een tijdje borrelt in de Rotterdamse scene. Met regelmatige optredens op ondermeer Pakhuis en Tunnelvisie heeft hij zijn naam inmiddels goed gevestigd. Zijn swingende diepe sound past perfect binnen het Undertone concept en Taylan is daarom ook de aangewezen dj om de avond lekker in gang te zetten.

Voorman Kadir Pelit en resident Sandeep kunnen natuurlijk niet ontbreken deze avond. Als mannen van het eerste uur weten zij als geen ander de (under)tone te zetten met hun eigenzinnige sound. Beide heren zijn de laatste tijd minder vaak in Rotterdam te bewonderen geweest, dus is dit de uitgelezen mogelijkheid om weer eens lekker te genieten van jullie favoriete dj's. Met al deze ingrediënten in een dikke locatie belooft zaterdag 13 augustus bij voorbaat al een zeer speciale nacht te worden!