Partyflock
 
­ Nederland

Hou2e Mu2ik on the beach

gepubliceerd door , op
Hou2e Mu2ik
30 juni 2011
FeestHou2e Mu2ik · on the beach
Datumvrijdag 5 augustus 2011
LocatieZoomers
Het stond al even in de agenda, maar nu mag de hele wereld het weten: met veel vreugde en gepaste trots kunnen we jullie een nieuwe editie van Hou2e Mu2ik presenteren. Op een nieuwe locatie, waar een mix van beukende hedendaagse hardere stijlen, hitjes uit het verleden en rauwere kicks het beste tot zijn recht komt. Hou2e Mu2ik werd in het verleden georganiseerd in de Buk Buk te Heiloo, maar verhuist naar Zoomers op het Strand van Castricum, een ware strandtempel met een intieme feestzaal waar het publiek zichzelf één met de DJ voelt.

Hou2e Mu2ik richt zich op de bekende hardere dance stijlen. Naast een nieuwe locatie ziet ook de opbouw van de avond er anders uit: er zullen langere sets gedraaid worden, waardoor de beste artiesten van eigen bodem de kans krijgen om het publiek een verhaal te vertellen en ze mee te nemen op een muzikale reis. Hiermee gaat Hou2e Mu2ik terug naar de basis, naar de tijd dat het publiek aandachtig naar de DJ luisterde en zich liet verrassen.

Kwaliteit boven kwantiteit, dat is wat de bezoeker op op deze editie van Hou2e Mu2ik kan verwachten. Voor deze editie is niemand minder dan Wildstylez uitgenodigd. Na een stormachtige opkomst is hij een vaste waarde geworden in de hardstyle scene en heeft hij reeds vele grote podia beklommen. Nu is het tijd voor Castricum om los te gaan op het geluid van zijn label Digital Age. Verder ontbreken Hardlinerz en The Vinyl Pimp, residents van het eerste uur, uiteraard niet deze avond. De weersvoorspelling: donderend hardstyle geweld, rondvliegende zandkorrels en Tsunami-gevaar in Castricum op 5 augustus. Zorg dus dat je deze editie niet mist en als je dat nog niet gedaan had: schaf direct een ticket aan.

Info: Kaarten kosten slechts 10 euro en zijn beperkt verkrijgbaar via www.zoomers.nu. Vrijdag 5 augustus 2011 - 21.00u – Zoomers - Castricum

6 opmerkingen

Ziet er leuk uit.

Info: Kaarten kosten slechts 10 euro en zijn beperkt verkrijgbaar via www.zoomers.nu

Waar op de website? Kan niks vinden.
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 9727, 6675, 9726}
Uitspraak van Lessy op zaterdag 9 juli 2011 om 16:21:
Waar op de website? Kan niks vinden.


Midden op de website staat een stukje met de titel: Zoomers goes hard
We zullen de titel zo spoedig mogelijk aanpassen naar Hou2e Mu2ik om verwarring te voorkomen.

Tot 5 augustus! :D
 
goed bezig boys :)
Goed bezig Rob, kom waarschijnlijk wel ff langs :-)