Partyflock
 
­ Nederland

Hardfields
Hardstyle & Hardcore in de Achterhoek

gepubliceerd door , op
Hardfields
27 april 2011
FeestHardfields · The First Edition
Datumzaterdag 9 juli 2011
WinactieHardfields actiegesloten
LocatieKoninksweg
Op zaterdag 9 Juli organiseert Stichting S.K.A. Productions voor het eerst Hardfields: een evenement dat zich richt op de hardere stijlen. Het initiatief hiervoor kwam van een drietal lokale jongens die vinden dat deze stijlen in de Achterhoek zijn ondervertegenwoordigd en dat het tijd werd om ervoor te zorgen dat er eindelijk een outdoor evenement neergezet wordt voor de Hardstyle en Hardcore liefhebbers in deze regio.

De Achterhoek bruist van de mogelijkheden en Hardfields laat zien dat het de gemoedelijke sfeer en gezelligheid zeer zeker kan vertegenwoordigen. Want daarvoor hoef je echt niet ver van huis te gaan! Door het grote, open terrein zijn er veel mogelijkheden en zullen de speakers flink knallen. We beginnen de dag met 150 beats en bouwen dit op naar de 180 bpm!

Hardfields staat voor vette beats, stoer en recht voor je raap. Hieruit is dan ook 'not for pussies' ontstaan. Alle artiesten zullen daarom optreden met deze achterliggende gedachte en krijgen hierbij steun van passende Mc's. Behalve dat, biedt de Achterhoek meer, namelijk DJ talent. Deze Achterhoekse talenten zullen dan ook ruimschoots vertegenwoordigd zijn op Hardfields. Het stimuleren en ondersteunen van talent in de regio is één van de speerpunten die de organisatie nastreeft.

Natuurlijk bestaat de line-up niet alleen uit regionale dj's. Zij worden namelijk bijgestaan door grote namen uit de Harstyle en Hardcore scene. Hardfields start met stevige Hardstyle en zal opbouwen via Early Hardcore naar enkele beukende Hardcore sets. Tot en met twee Juli is het mogelijk om mee te dingen met de winactie. Meld je dus snel aan en misschien win jij twee plaatsen op de gastenlijst voor Hardfields – First Edition.

Als jij wilt weten hoe het festival zich verder ontwikkelt, volg ons dan op de verschillende social media.
De line-up ziet er als volgt uit:
Tha Playah
Dozer
Frequencerz
Degos & Re-Done
Mad
J Switch
Aconite
Manic
Intruder
Newhouse
Stereox
MXR
Acid
Hosted by: MC Malcolm X and MC M-Core

And remember: it's not for pussies!

4 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 54244, 48876}
Wordt vet!
Hartstikke aanwezig en zin in!:cheer: