Partyflock
 
­ Nederland

Kom naar Touch at the Sea 2011 en maak kans op tickets voor de Ibiza Catamaranparty's

gepubliceerd door , op
Kom naar Touch at the Sea 2011 en maak kans op tickets voor de Ibiza Catamaranparty's
23 mei 2011
FeestTouch at the Sea · The feel good beach party of the year
Datumzaterdag 9 juli 2011
WinactieTouch at the Sea actiegesloten
LocatieVroeger
Het leukste strandfeest van het jaar komt er weer aan. Touch at the Sea 2011 is een zeer populair jaarlijks terugkerend Beach Event op zaterdag 9 juli voor de 4e keer naar Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Het is nu de beste tijd om te bestellen want je maakt nu nog kans op de Ibiza Catamaran tickets of tickets voor Matinee Amsterdam. De prijzen worden verloot onder de verkochte tickets in de voorverkoop. Touch at the Sea 2011 gaat weer een spetterend feest worden met golven van ritmische beats en met veel grote namen om van te smullen. Nog niet eerder heeft Touch Events zo'n sterke line-up neergezet en zal dit jaar dan ook uitpakken met extra entertainment, touchgirls en special effects.



Alle reden dus om op deze zaterdag lekker naar Bloemendaal te komen, want op een Touch-feest worden verwachtingen altijd waar gemaakt en dat voor een vriendelijke prijs. De bezoekers die eerder dit feest hebben bezocht kennen het euforische gevoel. Op het moment van aankomst wil je gas geven. De warme hug van een Touchgirl of een zwoele blik van een zeemeermin doet je misschien even schrikken, maar je innerlijk en uiterlijk versmelten. Je voelt je sterk, prettig en welkom. Je wordt geraakt, recht in je hart. Je kijkt links en rechts, een onbeschrijflijke warmte komt over je heen en de gevoelens die dan spontaan ontstaan, zijn intens en diepgaand, so feel the Touch, they love it!



De timetable:
14:00 - 15:30: Danco
15:30 - 17:00: José
17:00 - 18:10: Mike S
18:10: live act vocals
18:15 - 19:40: RAM
19:40 - 21:10: Santito
21:10 - 21:20: Live: Eller van Buuren
21:20 - 23:00: Alex M.O.R.P.H.


Area 2 (indoor)
22:30 - 00:00: Renji



Alex M.O.R.P.H. en Eller van Buuren
Een van de headliners bij Touch at the Sea 2011 is Alex M.O.R.P.H. Nog niet eerder heeft Touch Events een dj van dit formaat in de line-up gehad en ze zijn er dan ook echt trots dat hij erbij is! De afgelopen jaren speelde hij op meer dan 150 festivals en over de 500 danceclubs plat. Uitzinnige menigten op feesten als Mayday Duitsland en Polen, Cream Ibiza, Gatecrasher, Colours, ASOT, Grotesque, Godskitchen en de Loveparade kunnen geen ongelijk hebben. Alex M.O.R.P.H. is een top dj! Afgelopen jaren kreeg zijn groeiende populariteit gestalte met een plek binnen de top100 van de prestigieuze lijst van DJ Mag. Resumerend: de man staat in brand en er is geen blussen aan: Alex M.O.R.P.H.

De special act voor dit jaar is wederom Eller van Buuren met een act uit Armin Only 2011. Vorig jaar was hij een van de verrassingen van de avond en opnieuw zullen de harten van de bezoekers weer sneller gaan kloppen met zijn weergaloze gitaarspel. Dit gaat dus weer een legendarische dag en avond worden met heel kippenvelmomenten worden. De dresscode is happy Beach Wear (voorkeur wit). Koop je tickets op tijd, want donderdag sluit de voorverkoop. Er zijn nu al meer tickets verkocht dan vorig jaar. De deuren gaan om 14.00 uur open en sluiten weer om 24.00 uur. Kaarten zijn te verkrijgen via Easyticket, See of via diverse winkelketens.

Aan de kassa zijn de tickets duurder. (Bestel)info staat op www.touchevents.nl.

5 opmerkingen

 
Artiest Renji
Whoohoo!!!

:hyper:
Was vorig jaar echt een TOPFEEST!!!!


Dit jaar wederom een line up,om van te gaan watertanden!!!