Partyflock
 
­ Nederland

Studio 80 bestaat zes jaar, dat moet gevierd worden

gepubliceerd door , op
Studio 80 bestaat zes jaar, dat moet gevierd worden
1 juli 2011
FeestKatapult · 6 Years Studio 80
Datumwoensdag 6 juli 2011
LocatieStudio 80 Site
FeestWKND · 6 Years Studio 80
Datumdonderdag 7 juli 2011
LocatieStudio 80 Site
FeestWelcome To The Future · 6 Years Studio 80
Datumvrijdag 8 juli 2011
WinactieWelcome To The Future actiegesloten
LocatieStudio 80 Site
FeestVoidd Wildlife Legends · 6 Years Studio 80
Datumzaterdag 9 juli 2011
WinactieVoidd Wildlife Legends actiegesloten
LocatieStudio 80 Site
Feest24 Hour Party People · 6 Years Studio 80
Datumzondag 10 juli 2011
Winactie24 Hour Party People actiegesloten
LocatieFuel Site
Bereid je maar vast voor, de verjaardag van Studio 80 zit er weer aan te komen! Volgende week bestaat de club zes jaar, en dat moet natuurlijk weer flink gevierd worden. De Studio viert vijf dagen feest - van woensdag 6 juli tot en met zondag 10 juli – zorg dat je erbij bent!

Op woensdag beginnen ze de feestweek met de wekelijkse portie Katapult. Speciaal voor het zesjarig bestaan zullen de house acrobaten die zichzelf The Heykids noemen gedurende de hele nacht laten zien waar Katapult voor staat..

Op donderdag 7 Juli kun je in de voorzaal spannende back-to-back sessies van doorgewinterde WKND residents (Julien Chaptal, Wouter de Moor en David Labeij) verwachten, terwijl in de achterzaal de nieuwe lichting talenten (Jaime Frias, Tim Hoeben en Bert Jimmink) een feestje bouwen.

Op vrijdag 8 Juli vindt er een heuse ladies night plaats tijdens Welcome to the Future, met de meest spraakmakende vrouwelijke artiesten uit het binnen- en buitenland! Deniz Kurtel (Crosstownrebels, Wolf + Lamb, VS) zal voor het eerst in Nederland optreden, verwacht een dikke live set. Niet alleen Deniz, maar ook de wonderschone Nina Kraviz (Rekids, Underground Quality, Rusland) is gonna get you tijdens Welcome to the Future!

Op zaterdag 9 Juli ga je flink de beest uithangen tijdens Voidd Wildlife Legends, met niemand minder dan Circoloco residents Boris Werner (Moonharbour, Nederland) en Dyed Soundorom (Circoloco, Frankrijk). Boris en Dyed draaiden al eerder samen en kijken er erg naar uit om de boel flink op stelten te zetten...


Na een paar uurtjes slaap pak je vervolgens op zondag 10 juli om 12:00 met een intiem gezelschap achter Centraal Station de boot, voor een vijf uur durende muzikale boottocht naar IJmuiden waar je vervolgens in een touringcar stappen die je binnen tien minuten naar het strand van Bloemendaal zal brengen...

Bij Beachclub Fuel in Bloemendaal sluiten ze de verjaardagsweek in stijl af. Alle remmen gaan los tijdens deze speciale editie van 24 Hour Party People! Niemand minder dan de Amerikaanse househeld Kerri Chandler maakt een stop in Nederland alvorens bij naar Ibiza gaat en zal een dikke drie uur durende set neerzetten op het strand. Ook Boris Werner en Dyed Soundorom zullen weer hun dikste house platen uit de tas trekken en aan Tim Hoeben de eer om het strand alvast op te warmen.

Voor de feestgangers die naar 24 Hour Party People komen en geen zin hebben om weer met de auto terug te rijden: niet getreurd! LIJN20 verzorgt een busreis terug naar Amsterdam, voor 10 euro heb je een kaartje (te bemachtigen via de website).

Studio 80 is jarig, en iedereen is uitgenodigd! Check www.studio-80.nl voor tickets en meer info. Tot volgende week

2 opmerkingen

Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Het vijf jarig bestaan was al erg cool :)