Partyflock
 

A State Of Trance meets Electronic Family

gepubliceerd door , op
Electronic Family's A State Of Trance podium is een viering van de onvergetelijke ASOT500 continententour eerder dit jaar, met alle familieleden, vrienden en bekenden. Op 30 juli staat een 'gathering' van de elektronische familie op de internationale partykalender, waarbij Alex M.O.R.P.H., Aly & Fila, Gabriel & Dresden, Bolier, Rank 1, Setrise, Sied van Riel en Simon Patterson jullie muziekgidsen in het trancebos zijn.

De 'grande finale' op de A State Of Trance stage is een spetterend muziekvuurwerk, ontstoken door ASOT's Armin van Buuren. Tijdens deze anderhalf uur durende B2B-set deelt hij het podium met zijn drie muziekvrienden Ferry Corsten, Markus Schulz en Gareth Emery . Het kwartet wereld-Dj's verruilt tijdelijk de Family Stage voor de nabij gelegen A State Of Trance area, om een drietrapsraket af te vuren die ieder half uur in een andere kleur uiteen spat.

De mondiale luisteraarsmagneet A State Of Trance van Armin van Buuren vierde eerder dit jaar zijn 500ste uitzending met een 5 weken durende wereldtour langs 5 verschillende continenten, en feestelijke tussenlandingen in Johannesburg, Miami, Buenos Aires, Den Bosch en Sydney. De tour werd een voorlopig hoogtepunt voor ALDA in 2011, waarna besloten werd A State Of Trance een podium te bieden op de mooiste plek in Amsterdam. Het grote stadsbos is inmiddels het vertrouwde speelveld van de organisatie, een plek die iedere keer aanvoelt als thuiskomen.

Electronic Family is het eerste trance-festival ter wereld van deze omvang, waarbij een flink aantal toppers uit de DJ Mag Top 100 samenkomen voor een zonnige 'trance tribute'. De 8 namen die op het programma staan, komen vrijwel allemaal in de prestigieuze lijst voor. De unieke B2B-act is een spannende optelsom van vier van de beste trance-artiesten uit de top 10.

De Duitse 'Trance Kaiser' Alex M.O.R.P.H. is al geruime tijd een vaste waarde uit de Armada stal. Het wonder-duo Aly & Fila vliegt over vanuit het mysterieuze land van de Farao's en piramides. De op-en-top Brit Simon Patterson behoort in zijn thuisland nog altijd tot de bekendste trance-artiesten van het moment. Het legendarische tweetal Gabriel & Dresden zet hun solo-activiteiten even in de ijskast voor deze hartverwarmende trance-reünie.

Zonder het visionaire Rank 1 had het Hollandse trance-landschap een verdorde aanblik gehad. Sied van Riel is de laatste jaren als een komeet omhoog geschoten en geldt als 'the next big thing' uit ons muzikale kikkerlandje. Ook top producer Bolier rijgt klapper na klapper aan elkaar, met een eigenzinnige sound als rode draad. De 'new kid on the block' Setrise tenslotte is een grote belofte voor de zeer nabije toekomst.

A State Of Trance livestream
De miljoenen radioliefhebbers die fysiek niet aanwezig kunnen zijn in het stadsbos, kunnen het eerbetoon aan de populairste elektronische stroming bijwonen via een livestream. De speciale A State Of Trance radioshow zal geheel in het teken staan van de bijzondere trance-dag in de hoofdstad, live uitgezonden vanaf het gelijknamige podium.

More info: www.electronicfamily.nl

14 opmerkingen

 
GAAF!!!!!!
 
Nog precies een maandje :cheer:
Artiest {SHOWLIST artist 66688, 115763}
Kaboooom! :d
Zin in!!
 
kut man, zal je net zien dat ik dan net op vakantie ga....
wel gruwelijke line-up zeg...doe volgend jaar ma pcies hetzelfde ;)

Gabriel&Dresden heb ik altijd keer live willen zien
lijkt me leuk ! ;) maar eerst LBF
Gaat de EF stage dan dicht? Is de ASOT zo groot dat iedereen daarheen kan?
pffffffffffff.....dan ben ik jarig :cheer: en 'helaas' op vakantie :nocheer:. Hopelijk volgend jaar nog zo 1!
laatste aanpassing
timetable al bekend???....
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
Zin in!!!!
Erg veel zin in.

Eerst op vakantie en dan feesten ;-)
laatste aanpassing