Partyflock
 
­ Nederland

Turn up the Beach
Line-up strandfestival compleet

gepubliceerd door , op
De temperatuurverhoging maakt bij iedereen het altijd heerlijke zomergevoel los. Tijd voor zon, zee, strand en uiteraard een festival! Over twee weken, op zaterdag 9 juli 2011, is 'IJmuiden aan Zee' - het nieuwe Ibiza van Nederland - hét podium voor het kersverse strandfestival "Turn up the Beach". DJ Billy the Klit draait ook een spectaculaire set op en maakt de reeds indrukwekkende line-up compleet. Het is de eerste keer dat IJmuiden haar prachtige strand beschikbaar stelt voor een groot evenement. Een waarbij je met je tenen in het zand en de zon op je gezicht los kunt gaan op de lekkerste beats van de beste dj's.

DJ's
Tussen 15.00 en 23.00 uur zijn Sidney Samson, Billy the Klit, Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano, Ricky Rivaro, Quintino en Hardwell in charge om de dansvloer te vullen.

Kaartverkoop
De kaartverkoop gaat hard, maar er zijn voor slechts € 22,50 exclusief servicekosten nog enkele kaarten beschikbaar via 538ticketshop.nl en bij Primera.

Hotelarrangement
De hele dag uit je dak gaan en dan in IJmuiden aan Zee blijven slapen? Dat kan! Speciaal voor dit unieke beachevent heeft Radio 538 in samenwerking met De Apollo Hotels & Resorts ook een speciaal 'Turn up the Beach' – arrangement samengesteld. Het arrangement kost € 79,50 per persoon en bestaat natuurlijk uit een ticket voor 'Turn up the Beach', een overnachting in een comfortabele kamer in het Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach, een uitgebreid ontbijtbuffet en ook is het mogelijk om uit te slapen en later uit te checken. Reserveren kan via +31 (0)255 566 911 of info@holidayinn-ijmuiden.nl

Event Travel
Kiezen voor een combiticket (ticket en busreis) van Event Travel kan ook. Kijk voor de mogelijkheden bij Event Travel

Meer informatie: turnupthebeach.nl en facebook Facebook

2 opmerkingen

Komt mooi uit, moet werken tot 15 uur die dag:) gelijk daarna die kant op!
 
:woepwoep: