Partyflock
 
­ Nederland

Bass Academy lesson two
A new hardstyle movement

gepubliceerd door , op
Bass Academy
15 juni 2011
FeestBass Academy · Lesson 2
Datumzaterdag 23 juli 2011
LocatieARE48
Na een zeer goede eerste editie afgelopen april, is het 23 juli weer tijd voor een nieuwe ronde van Dj Luna's: Bass Academy. Het evenement wat door hem in samenwerking met BKJN events georganiseerd wordt, is een kwalitatief hoogstandje wat door vele bezoekers als geweldig is ervaren. De o zo belangrijke sfeer zat er namelijk vanaf het begin tot het eind goed in, en dit komt mede doordat de artiesten de opdracht krijgen sets te draaien met zo min mogelijk breaks! Daarnaast is er ook zeker een compliment te geven aan het publiek want zij kwamen maar voor 1 ding: feesten totdat het dak er af vloog.

The school: Are48
De splinternieuwe locatie Are48 heeft meteen bewezen een ideale locatie te zijn voor een Hardstyle feest van hoog niveau. De achterste zaal van de Hemkade is dan ook geheel verbouwd en heeft naast een aparte ingang ook van binnen een ware transformatie ondergaan. Samen met een heerlijk nieuwe geluidinstallatie, twee grote balkons en een mooie chill out area, biedt het de organisatie de gelegenheid om iets neer te zetten wat de laatste jaren ontbrak in het aanbod van Hardstyle feesten: namelijk kwaliteit en intimiteit met een flinke scheut gezelligheid.

A new Hardstyle movement
De filosofie is dan ook simpel, Bass Academy geeft de bezoeker lessen in de definitie van Hardstyle. Geen melodieuze langdradige muziek, maar gewoon een nacht lang beuken, dat is hoe deze muziek bedoeld is. Daarnaast is het belangrijkste toch altijd de al eerder genoemde sfeer. In de ogen van Luna & BKJN betekent dit genieten. En Bass Academy is dan ook een heerlijke afwisseling voor ieder die de massale grote hallen vol gepropt met mensen een keer zat is. Klein maar fijn dus, maar met voldoende ruimte om compleet los te gaan met vrienden en bekenden. Daarnaast kan alles op Bass Academy, en de artiesten die moeten optreden staan dan ook gewoon lekker tussen het publiek voor en na hun optreden. Wie je deze keer kan tegenkomen en je dit keer de fijne kneepjes van het losgaan onder de knie gaan brengen zijn:

Teachers:
Ran-D
Chain Reaction
E-Force
Radical Redemption
Tatanka (it)
Luna

De gehele studie:
Na de vele positieve reacties van alle bezoekers en dj's over afgelopen keer, is een ding zeker: Bass Academy zal een lange opleiding vormen voor ieder die hier open voor staat. Met vier keer per jaar een masterclass in Zaandam biedt het je de mogelijkheid weer ouderwets los te gaan op echte rauwe en pure Hardstyle. Na de zomer komt er dan ook een les 3 met nieuwe helden tijdens een Amsterdam Dance Event special. De laatste les van het jaar volgt op Eerste Kerstdag en zal een geschiedenis les zijn. Head of the School: Dj Luna is cum laude afgestuurd in dit vak en zal samen met vele oude vrienden je terug nemen naar de oorsprong van Hardstyle, maar meer hierover later dit jaar.

Tickets & Informatie
Dat kwaliteit helemaal niet duur hoeft te zijn, wordt ook tijdens deze tweede editie bewezen. Ondanks de btw verhoging en de toenemende kosten kan je namelijk al een ticket scoren voor maar € 17,50 ex fee. Daarnaast zijn er ook kaartjes aan de deur verkrijgbaar voor € 25,00 euro. De minimale leeftijd bedraagt 18 jaar en de deuren zijn van 23.00 tot 06.00 geopend. Natuurlijk zijn er ook weer kluisjes aanwezig om het geheel in stijl af te ronden

16 opmerkingen

:kwijl: E-force & Ran-D

Waren beide goed op dreef op DefQon afgelopen weekend zeg....nou nou !!

Vooral E-force live....wat was dat een geweld wat je om je oren kreeg.....heerlijk !!
 
Dit word weer SUPER! _O_
maar dit ziet er fijn uit:D
Uitspraak van Charlotte The Nr.1 Bitch !! op maandag 27 juni 2011 om 00:12:
Vooral E-force live....wat was dat een geweld wat je om je oren kreeg.....heerlijk !!


haha jaaa dat was een fijn setje :D mag vaker geboekt worden :yes:
Jammer dat ik deze editie moet gaan missen :( Maar 3 dagen Tomorrowland is ook geen straf natuurlijk (L)
cum laude afgestuurd
 
Leuk bericht met concrete voordelen voor de bezoeker. Niet dat geleuter wat je elke keer hoort dat het nu toch zo'n speciale editie gaat worden terwijl er uiteindelijk niets veranderd t.o.v. andere of eerdere feesten.
 
_O_
 
Uitspraak van Chiique :bounce: op dinsdag 28 juni 2011 om 23:36:
voor het echte beuk werk moet je toch egt naar hardcore luisteren


Ja echt wel!
 
Artiest Excessive
Uitspraak van Chiique :bounce: op dinsdag 28 juni 2011 om 23:36:
voor het echte beuk werk moet je toch egt naar hardcore luisteren :)


Sick of it All is inderdaad echt beukwerk! Net als Nobody said it was easy, A New Today, Evil inside etcetera etcetera etcetera
Uitspraak van Chiique :bounce: op dinsdag 28 juni 2011 om 23:36:
voor het echte beuk werk moet je toch egt naar hardcore luisteren


Vandaar ook dat ik steeds meer hardcore liefhebbers hoor praten over het feit dat de Bass bij raw hardstyle veel dikker is :D
stoere stem! ;-)
@ supersuus. heel klein beetje overdreven. Maar er zijn wel dj's waarbij je, je het afvraagt wat het moet voorstellen zoals neophyte, evil activitie's en endymion tegewoordig en nog wel meer.