Partyflock
 
­ Nederland

Afterparty bij Mood Elevator

gepubliceerd door , op
Na de eerste dag van het roemruchte Source Festival, brengt Mood Elevator je op zaterdag 2 juli naar de zevende hemel met de beste techno afterparty van Utrecht. Natuurlijk vindt dit alles plaats in de oude vertrouwde Tivoli de Helling. Met deze avond niemand minder dan de Londense technogigant James Ruskin, die al ruim twintig jaar meedraait aan de internationale top. De avond wordt compleet gemaakt met een diepzinnig stukje techno muzak van Mirella Kroes en natuurlijk Mood Elevators eigen Pitto en Moraalridder. Tel daar het loepzuivere sound system in De Helling, een volle zaal vol fijn feestvolk, vette visuals en andere fijne zaken bij op en een ieder weet voldoende. Na Source Festival hoeft dus niemand naar huis. Tivoli de Helling zorgt voor de betere nazorg.

De in Londen geboren techno producer/dj James Ruskin heeft zijn achtergrond in hip hop en electro, maar geïnspireerd door de opkomende Detroit techno begint hij in 1991 als dj. De daaropvolgende jaren komt hij met eigen producties en in 1996 richt hij het illustere kwaliteitslabel Blueprint op. Terwijl het label UK techno internationaal op de kaart zet, verschijnt Ruskin steeds vaker als remixer en co-producer op het zwarte goud. Anno 2011 weet James Ruskin in zijn dj sets met een combinatie van melancholische melodieën enerzijds en snoeiharde funkende grooves anderzijds een totaal ervaring te bewerkstelligen waar weinig artiesten aan kunnen tippen. Verwacht dus een stomende kwaliteitsset van deze geweldenaar.

Vanuit de levendige Amsterdamse undergroundscene komt rijzende ster, en Studio 80 resident, Mirella Kroes. Met een voorliefde voor diepe en warme sounds weet ze steeds meer zieltjes te winnen. Daarnaast zijn ook Mood Elevators eigen Pitto en Moraalridder van de partij! Tel uit die winst.

Deze Source afterparty met James Ruskin, Mirella Kroes, Pitto en Moraalridder mag je absoluut niet missen! Kaarten 12,- zijn verkrijgbaar aan de kassa van Tivoli en via www.tivoli.nl.