Partyflock
 
­ Nederland
Element SneakerzMUZIK is niet algemeen zichtbaar!

Gratis dancefeest Sneakerz in de stad

gepubliceerd door , op
Het gratis toegankelijke dancefeest 'Sneakerz in de Stad' vindt zaterdag 30 juli plaats op het Stadhuisplein in Eindhoven. Van twaalf uur 's middags tot middernacht hoor je hier de heetste house, voor het derde jaar op rij georganiseerd door Vision Planners. In de dj-booth verschijnt een fraaie selectie top-dj's: Funkerman, Groovenatics, Ralvero, Billy the Klit, Baggi Begovic, ROOG, Irwan, Skitzofrenix, Carl Tricks en Yasmin Le Bon. Hekkensluiter en uitsmijter van de dag is traditiegetrouw het duo Shagspeare & Lady Bee – beter bekend als Gelazer! De dj's worden begeleid met vocalen en shout-outs yaNto, Bizzey en MC Dan Stezo.

Productienieuws
Het platenlabel SneakerzMUZIK hanteert het motto: 'A brand new artist generation'. Die nieuwe generatie dj's/producers laat 30 juli hun nieuwste werk horen. Groovenatics mixte het compilatiealbum 'Sneakerz MUZIK Spring Selection' en werkt momenteel aan een aantal eigen releases. Muzikale duizendpoot Baggi brengt meer tracks uit dan bij te houden is. In het oog springend is onder andere de remix 'Live Your Life' die hij maakte voor Erick Morillo & Eddie Thoneick ft Shawnee Taylor. 'Kniftig' is de meest recente release van Billy the Kit, op Laidback Luke's label Mixmash. Skitzofrenix remixte samen met Jeff Double het nummer 'Junior' van Harry Romero. Ralvero heeft succes met de plaat 'In My Bedroom' en ook net uitgekomen is zijn track 'Drunk Tonight' (met Whiskey Pete) op het Australische label Vicious Records.

ROOG scoort momenteel een dikke dansvloerhit met het Housequake Festival anthem 'Out of the Dark', wat hij samen met Erick E uitbracht op het label Housequake Recordings. Funkerman brengt op zijn nieuwe label 'Can You Feel It 'een aantal nieuwe releases uit. Yasmin Le Bon werkt aan remake van bekende 80's classic, een collaboration met Carl Tricks - die op zijn beurt de track '8090' uitbrengt op Hysteria Records. Je hoort het allemaal alvast voorbijkomen tijdens 'Sneakerz in de Stad', zaterdag 30 juli op het Stadhuisplein in Eindhoven.

Voor meer informatie over het feest en de optredende artiesten zie: www.sneakerzindestad.nl, www.sneakerzmuzik.nl en www.1management.nl.

4 opmerkingen

Altijd lekker :D
 
Toppie hoor .. lekker concept en mooie line-up.
 
tegelijk met dominator
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
De sneakerz feesten zijn altijd top
en wat een line up

nice