Partyflock
 
­ Nederland

Xtra Large goes Harder!

gepubliceerd door , op
Eindelijk is het dan zover! Sinterklaas en zijn pieten zijn net vertrokken uit ons land en iedereen is weer kerstinkopen aan het doen voor de gezellige kerstdagen. Wij zullen jullie dan ook niet onthouden met weer een schitterend December Line-up - gift. Al onze residents en guest DJ’s zullen zich weer opmaken om in ons paleisje te komen draaien. En voor jullie er een special Xtra Large avond van te maken. The Fever will go on.

Dit weekend hebben wij dan ook weer een spetterende line-up! Onze welbekende resident Precision zal bijgestaan worden door Randy Katana, de Big Man die geweldige releases, zoals Erotmania en Sexual Intimidation, achter zijn naam heeft staan, Dazzle, de man die de mensen weet op te zwepen met zijn mix van Trance en Techhouse, en Yesse, die het publiek zal betoveren met zijn eigen stijl en tevens zijn eerste opwachting maakt in XL!

Uiteraard zal onze spectaculaire danceacts de avond helemaal compleet maken, als onze dj’s hun vertrouwde klanken laten horen in de grote zaal. En om jullie niet te vergeten zullen onze oogverblindende dames jullie weer gaan verwennen met overheerlijk gratis fruit. Een van deze weken zullen wij met een geweldige nieuwe deco komen, dit mag je zeker niet missen!

Er zal verder geen Xtra Large zijn met Oud in Nieuw in de Kingdom Marcanti. 27 december zal dan ook een speciale avond zijn! Deze avond zal een Pre-evening van Oud en Nieuw worden en zullen wij het gehele trouwe publiek van XL alvast een geheel nieuw jaar 2004 wensen! We hopen dan ook dat iedereen weer aanwezig is om dan toch samen het Oud en Nieuw alvast te vieren, en jullie op 31 december om 24.00 uur toch nog even aan ons denken…

Onze Cyberlounge zal in een deze weken harder gaan! Wij hebben het geluidssysteem in de Lounge aangepast, waardoor het geluid harder en beter klinkt. Zo zullen onze Lounge-dj’s nog beter tot hun recht komen.

Xtra Large
Kingdom Marcanti
Geopend van 22.00 tot 05.00
Voor meer info: www.xtralarge.nl

4 opmerkingen

sorry, dan zit ik in hoofddorp :)

ietsie hardere muziek daar :bounce:
laatste aanpassing
 
als ik dan toch ergens heen ga "Kick Off"l'warden!! :respect:
Ik kom!!! Ik vind Katana super draaien.