Partyflock
 
­ Nederland

Nog 3 weken tot FunkyBeach

anoniem gepubliceerd op
FunkyBeach
26 april 2011
Het aftellen is begonnen! Zaterdag 9 juli zal Dijk10 bij Elburg het toneel van één van de meest spraakmakende strandfeesten van het jaar worden. Zeesterren en zeemeerminnen zullen boven water komen om een glimp op te vangen van deze aller eerste editie van FunkyBeach. Het is immers een van de mooiste locaties aan het veluwemeer. Dijk10 zal omgetoverd worden tot een spectaculaire 'FunkyBeach' locatie. Waar zowel aanstormend talent als Dj's van de gevestigde orde hun intreden zullen maken! De househelden worden op passende wijze aangekondigd door Mc's Apster, Marboo en Lady Rio.

De sfeer
Het strand waar je helemaal los kan gaan of even heerlijk kunt chillen zal helemaal in het teken staan van zon, zee, cocktails en party people. Door de aankleding heb je meteen het gevoel dat je in buitenland bent. 'Met de voetjes in het zand en een cocktail in de hand' zal dan ook wel het uitgangspunt worden van dit event.

Unieke Locatie
Dijk10 is een moderne locatie aan het Veluwemeer met een BeachClub Chill-out uitstraling waar de lekkerste drankjes en gerechten geserveerd worden. Met een Dj Booth die vanuit de zee zal herrijzen, boten die zullen aanmeren, een super trendy aankleding en een line-up van ongekende klasse!

En dan de line-up
Billy the Klit heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Een record aantal boekingen, en een uplifting sound waarmee hij altijd een super set weet neer te zetten. Met deze man gaat het publiek helemaal los! Ook als producer heeft Billy the Klit veel succes.

Carita La Niña is een van de populairste vrouwelijke dj's van Nederland! Met haar minimal deep house klanken weet ze iedereen te boeien. Ze staat immers op de grootste feesten van Nederland zoals bijvoorbeeld Dance Valley. D-Rashid is de meester van de uplifting house scene in Nederland. Met veel funk en beats gaat deze dj zijn sound neerzetten tot in de late uurtjes! Ook de producties van D-Rasid zijn zeer succesvol.

Magma zal speciaal voor deze eerste editie van FunkyBeach uplifting tech-house ten gehore brengen. Optredens op Fusion of Dance, Nature One, La La Rocca Antwerpen en Lommel open Air hebben hem door de wol geverfd. Iguana zal voor een grote verassing gaan zorgen. Met zijn tech-house achtige electro zal hij voor een andere sound staan! Ook deze man heeft deelgenomen aan feesten zoals Nature One, Naughty Enigma en Create.

De timetable ziet er als volgt uit:

Browbeat 13.00 - 13.30 uur
Graven Bend 13.30 - 14.10 uur
Delavida 14.10 - 14.50 uur
Calle & Cruz 14.50 - 15.30 uur
Deluca 15.30 - 16.10 uur
El Clasico 16.10 - 16.50 uur
Iguana 16.50 - 17.30 uur
Carita La Niña 17.30 - 19.00 uur
Magma 19.00 - 20.00 uur
Billy the Klit 20.00 - 21.30 uur
WaLLtR 21.30 - 23.00 uur
D-Rashid 23.00 - 00.30 uur

Kaartverkoop en verdere informatie
De kaartverkoop is van start gegaan. Zorg er voor dat jij niet misgrijpt en bestel je ticket via de website www.funkybeach.nl of check deze website voor verkooppunten en verdere informatie.

2 opmerkingen

Artiest Magma
Dit gaat een dik feestje worden!! Lekker met de voetjes in het zand!!! :yes:
 
Billy the Klit & D-Rashid .. altijd goed (Y)