Partyflock
 

The Sessions

gepubliceerd door , op
The Sessions
6 december 2003
Na een korte afwezigheid zijn The Sessions weer terug in hun thuisstad. Vanaf Januari 2004 zal er elke 2e vrijdag van de maand weer een kleinere, “underground” editie plaatsvinden in De Kelder te Amersfoort!

Deze kleine, intieme locatie zorgt er altijd direct voor dat je het “underground” gevoel krijgt: een zaal onder de grond in een grote kelder, waar het geluid bijzonder goed is, en het “wij” gevoel snel komt bovendrijven.
Eerdere edities van deze “The Sessions onder de grond”, waren o.a. met: [dj=8504]{Artiest met ID 8504 bestaat niet!} (israel), Per (earth, amsterdam) Monroe (impulz, amnesia ibiza, dance valley) en Emjay (kremlin, radio538.)

The Sessions zijn overeengekomen met De Kelder dat het uitgangspunt dit keer vooral de muziek zal zijn: uplifting progressive en stevige warme techno sounds zullen tijdens The Sessions in De Kelder te horen zijn.

De entreeprijs zal dit keer ook een belangrijk item worden, om zoveel mogelijk mensen op een vrijdag toch langs te laten komen: 5 euro entree is bijna symbolisch te noemen!! Ondanks deze extreem lage entreeprijs garandeert C-Jay de komende maanden weer een topselectie aan dj´s: lokaal, nationaal én internationaal! Om de entreeprijs laag te kunnen houden, zal dus de aandacht méér op de dj en de muziek komen te liggen en zal decoratie en VJ werk op de achtergrond geschoven worden…

De eerste editie zal plaatsvinden op vrijdag 9 Januari 2004. De avond zal o.a. in het teken staan van de joint venture tussen First Impression Records (het label van Jaydee) & The Sessions (die exclusieve distributie voor dit label gaat doen vanaf 2004), én de worldwide release van “SwayWatch” de plaat van C-Jay die eind Januari op Moun10 records uitkomt!

De gast DJ die C-Jay die avond uitgenodigd heeft, is dus niemand minder dan living legend Jaydee!! Verwacht naast deze heren nog een special guest, en de avond is compleet!!

3 opmerkingen

JayDee rules...
koel iets in amersfoort alleen jammer dat het geen hardcore is...maja kutgemeente he
 
Gaaf eindelijk in Amersfoort weer wat!!