Partyflock
 
­ Nederland

Sfeervole taferelen bij het altijd gezellige Pinksterdans

gepubliceerd door , op
Pinksterdans
10 mei 2011
Traditiegetrouw vindt op 1e Pinksterdag, zondag 12 juni, het jaarlijkse Pinksterdans plaats bij Elements Beach te 's-Gravenzande. Bij het best bewaarde geheim van de Nederlandse kust, onder de rook van Den Haag en Rotterdam is Pinksterdans sinds 4 jaar een zeer succesvol terugkerend repertoire op de agenda van deze heerlijk Oosters uitstralende beachclub. Pinksterdans, ooit in het leven geroepen door Firma Gezellig, wordt door het meer internationaal gerichte platform van InterLab Music gewoon doorgezet. De organisatie is er dit jaar weer ruimschoots in geslaagd om een herkenbare mix van regionaal en internationaal technotalent te programmeren.

Warren Fellow loves the beach
Als headliner is dit jaar niemand minder dan Warren Fellow aangetrokken. Warren is als DJ en als bezoeker in zijn vrije tijd een graag geziene gast bij Elements. Hij kent de strandtent nog uit de tijd dat het Soulbeach heette. Dat het hier goed los kan gaan is voor Warren Fellow niet vreemd. Dit zijn de plekken die hem in staat stelde om flink aan zijn huidige succesvolle DJ-status te kunnen bouwen. En dat is hem aardig gelukt! We are Connected is de huidige boodschap die Warren Fellow uitdraagt. Dit deed hij vorige week nog in de Whoosah Beachclub. Nu eindelijk weer eens bij Elements Beach, iets om naar uit te kijken!

Pinksterdans & Joachim = Flowerpower!
Woonachtig in Antwerpen mag de altijd goedgemutste Joachim de Pinksterbloemetjes weer eens buiten komen zetten. Joachim is feitelijk meubilair geworden van Pinksterdans en weet iedere keer, bij weer of geen weer, Elements in verroering te brengen met zijn heerlijke warme organische technosound. Het gaat goed met Joachim. Met zijn eigen residentiele avond Cirque d'Anvers in het bolwerk van de Belgische clubscène heeft hij het clubleven in Antwerpen weer extra glans gegeven. Ook zijn eigen label Sound Architecture draait op volle toeren met vele internationale releases en labelavonden.

Comeback Kid Steelo
Terug van weggeweest of gewoon serieus underground. Steelo ook wel Stay-Low genaamd doet zijn naam meer dan eer aan. Lekker laag blijven en vooral op niet teveel plekken opduiken, dat is nog eens wat je noemt 'underground'. Als vroegere resident van alle Firma Gezellig feesten draaft Steelo na een korte periode van afwezigheid natuurlijk gewoon weer op voor een setje onvervalste energieke techno. Elements is zijn terrein en dat weten er gelukkig nog velen. Hier draait Steelo wel warm voor.

Opkomend Delfts talent
Al ruim over de 30 maar toch bestempeld als Delfts talent. Def Jefferson komt steeds meer in de spotlights te staan. Def Jefferson staat te boek als voorvechter van de Delftse house scene en promoot op dit moment zijn eigen avond genaamd Clubhuis in Ciccionina. En zeker niet onverdienstelijk. Def wordt beloond met een uitstapje richting het strand en dat zal verrassend uitpakken.

Stille wateren hebben diepe gronden
Silent Waters, beter bekend als de Rotterdamse Mark van den Berg, was een graag geziene gast in de voormalige Rotterdamse Catwalk. Zijn voorliefde voor muziek vindt hij nog steeds in de pure progressieve tech house. DJ's als Hernán Cattáneo en John Digweed gelden voor Silent Waters als grote inspiratiebron om op latere leeftijd het DJ-metier op te pakken. Als opening DJ is zijn sound bij uitstek geschikt om de strandgangers langzaam in de juiste sferen te brengen. Time for a nice Sundown!

Gratis Kwibus Funbus Shuttle Service van Delft naar s'-Gravenzande Beach
om 21:30 uur vertrekt vanaf Delft CS een Kwibus naar Elements. Laat je feest al in de bus beginnen. Kosten zijn geheel voor rekening van de organisatie. Wel moet je reserveren via info@interlabmusic.com. De organisatie biedt 45 plekken aan en bij voldoende animo laat de organisatie er nog eentje rijden.

Van 21:00 uur ben je van harte welkom en tot hoe laat er wordt doorgefeest hangt feitelijk helemaal van de bezoekers af. Tickets kosten € 10,- ex presale fee en zijn te verkrijgen via: https://v1.paylogic.nl/frontoffice/?command=paymentMenu&merchantModuleID=48835

Kijk voor route en meer informatie op: www.elementsbeach.nl