Partyflock
 
­ Nederland

Club Monza celebrates seven year anniversary with Latin Lovers

gepubliceerd door , op
Een unieke happening zal plaats vinden tussen de eeuwen oude grachtenpanden van de historische stad Utrecht. Midden in het centrum staat Club Monza op zaterdag 25 juni precies zeven (!) jaar te pronken als een van de meest invloedrijke clubs in de geschiedenis. Waar het in 1945 allemaal begon, slaan Monza en Latin Lovers de handen ineen voor een uberdik housefeest. De combinatie van Monza met de flavour van Latin Lovers zal uiteenspatten in een legendarische nacht. Samen met ROOG, Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash, Melvin Reese en Mitch Crown wordt dit een verjaardag om nooit meer te vergeten!

Club Monza en Latin Lovers zullen speciaal voor het zevenjarig bestaan bijzonder groots uitpakken. Geweldige special effects, en nóg uitgebreider decor en natuurlijk de leukste acties. Want wie jarig is, trakteert toch?! Er staan leuke dingen in de planning maar die houdt de organisatie natuurlijk nog eventjes geheim Volg het laatste nieuws via Twitter en Facebook en zorg ervoor dat je de eerste bent die het weet!

Op muzikaal gebied wordt dit sowieso een verjaardag om voor op je kop te gaan staan. Vijftig procent van de Housequake formatie en mister Hardsoul komt opdraven met een heerlijke set waarop stilstaan geen optie is. Latin Lovers heeft het natuurlijk over ROOG! Maar ook de man met de afro en ritmisch bloed stromend door de aderen zal met een prime time set iedereen meer dan ooit vermaken. Leroy Styles is de man waar Latin Lovers het over heeft natuurlijk. Vanuit Latin Lovers worden Chris Rox en Jasper Clash gestuurd voor de feeststemming. Met een set vol vurige tribals, sexy trommels en wonderschone vocalen zullen zij nog even wat olie op het vuur gooien en de dansvloer nog meer laten kolken tot in de late uurtjes. De enige echte pure Utrechter en al jaren resident van Monza mag natuurlijk niet ontbreken op dit koningsfeest. Melvin Reese heeft zijn platentas al klaar voor deze Utrechtse fuif! Vocaal zit het deze avond allemaal wel gelikt in elkaar met de gouden stembanden van Mitch Crown!

Speciaal voor zevenjarig bestaan: Ladytickets
Ook voor het zevenjarig bestaan en voor de dames is er goed nieuws: de Ladytickets zijn er weer! Voor een bedrag van € 15,00 kunnen alleen de dames deze Ladyticket bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Omdat het alleen voor dames is, zal hierop worden gecontroleerd aan de deur. Er zijn voor dit feest maar exclusief 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn alleen online te bestellen via www.footclub.nl maar ook te halen bij een Free Record Shop bij jou in de buurt.

Zet dus zaterdag 25 juni in je agenda en feest mee met Club Monza en Latin Lovers op één avond. En vergeet niet...wie jarig is trakteert dus mis het niet!